70% dintre câmpineni și-au plătit impozitele până la al doilea termen scadent

Actualitate (Categoria articolului)

În primele trei trimestre ale acestui an, suma încasată la bugetul municipiului Câmpina, din taxe și impozite locale, se ridică la 12.685.302 lei. Este vorba despre taxe și impozite plătite atât de populație, cât și de agenții economici, până la al doilea termen scadent - 30 septembrie 2016.

Potrivit datelor furnizate de Direcția Economică din cadrul Primăriei Câmpina, persoanele fizice au plătit la bugetul local 5.565.034 lei, ceea ce reprezintă un grad de colectare a impozitelor de 70,22%. Suma încasată de la agenții economici este de 7.120.268 lei, adică 77,53% din totalul pe care îl au de achitat firmele câmpinene.
Sunt procente bune ale încasărilor, asemănătoare celor din perioada similară a anilor precedenți, asta în condițiile în care, atât populația, cât și firmele se confruntă în continuare cu destule probleme financiare.

3949 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Bibi 04.11.2016 10:12 Înseamnă ca 75% din încasări sunt necheltuite?! Tot voi ați scris recent ca primaria are in conturi vreo 90 miliarde lei vechi! Blocul de la IRA e făcut cu bani din împrumut, iar in rest nu s-a mai făcut mare lucru, poate vreo câteva asfaltări. Si acest lucru intr-un an cu doua rânduri de alegeri, inclusiv locale! Straniu!!!!!
  • arsene florin 06.11.2016 17:55 Ghinion,mai putine lucrari ,mai putina SPAGA si mai putini inculpati.Consiliul Local gandeste intens ,imens si fara sens sa cumpere gunoaie sau Frica pazeste pepenii,nu mai are nimeni nici o idee, DNA-ul e peste tot.

Actualitate

757 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.

1354 vizualizari
30 ian. 2023 19:37

Tarifele pentru utilizarea bazelor sportive de la Câmpina au fost majorate de Consiliul Local. Creșterile ajung până la 54%

1 comentarii

După cum v-am informat deja, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 25 ianuarie, au fost discutate și votate noile tarife de închiriere pentru bazele sportive din Câmpina, administrate de Clubul Sportiv. Noile tarife au fost aprobate aproape fără nicio discuție, iar inițiatorii proiectului au fost Roxana Gheorghe (Partidul Verde), Liviu Briciu (POL), Liviu Dumitrache (USR) și Andrei Duran (PSD).

Alte stiri recente

16 vizualizari
31 ian. 2023 12:17

ISU a intervenit cu șenilata la Boșilcești - Telega pentru preluarea a doi pacienți izolați

Salvatorii de la ISU Prahova au intervenit marți, 31 ianuarie 2023, pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă în satul Boșilcești, comuna Telega.

444 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.