Cupa României, sferturi de finală, faza judeţeană. Avancronici şi delegări

Sport (Categoria articolului)

La mijlocul acestei săptămâni sunt programate jocurile contând pentru sferturile de finală ale Cupei României, faza judeţeană. Se va juca într-o singură manşă, astfel că la finalul celor 90 de minute regulamentare, dacă scorul va fi egal, se va apela la două reprize a cîte 15 minute de prelungiri, iar dacă egalitatea va persista se vor executa lovituri de departajare din punctul de pedeapsă. Iată programul, avacronicile şi delegările:

marţi, 8 mai, ora 17.30
Blejoi: Teleajen Văleni – Petrolistul Boldeşti
Loc în clasament: Teleajen Văleni – locul 5, Liga A; Petrolistul Boldeşti – locul 3, Liga A.
Cum s-au calificat: Teleajen Văleni – 6-2 cu Voinţa Vărbilău; 1-0 cu Unirea Teleajen; Petrolistul Boldeşti - 6-1 cu CS Măneşti Băltiţa; 0-0, 3-0, după prelungiri, cu Viitorul Puchenii Mari.
Ultimul meci în campionat: Teleajen Văleni – CS Măneşti Coada Izvorului 3-0, pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 4 mai.
Arbitri: Andrei Moroiţă – Cristinel Damian, Valentin Dediu. Observator: Tudor Negoiţă.

Breaza: Tricolorul Breaza – FC Băneşti
Loc în clasament: Tricolorul Breaza – locul 9, Liga A; FC Băneşti – locul 4, Liga A.
Cum s-au calificat: Tricolorul Breaza – 3-2 cu CSC Berceni; 0-0, 1-0, după prelungiri, cu CS Cornu; FC Băneşti - 5-2 cu Petrolul Ologeni; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Real Rio Cocoşeşti.
Ultimul meci în campionat: FC Băneşti – Tricolorul Breaza 2-1, la Breaza, pe 5 mai.
Arbitri: Ionuţ Neagu – Alex Chioibaşu, Mihai Vizitiu. Observator: Viorel Badea.

miercuri, 9 mai, ora 17.30
Sălciile: Rapid Sălciile – CS Păuleşti
Loc în clasament: Rapid Sălciile – locul 1, Liga C, Seria Mizil; CS Păuleşti – locul 2, Liga A.
Cum s-au calificat: Rapid Sălciile - 6-0 cu Viitorul Fulga; 2-2, 6-2, după prelungiri, cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 6-0 cu Akademika Ploieşti; 5-0 cu AS Gorgota; 3-0 cu Voinţa Ciorani; 8-2 cu CS Ceptura; 1-1, 2-1, după prelungiri, cu Avântul Măneciu; CS Păuleşti - 4-0 cu CS Brazi Negoieşti; 4-1 cu AS Starchiojd.
Ultimul meci în campionat: Sportul Valea Călugărească – Rapid Sălciile , pe 5 mai; Petrolistul Boldeşti – CS Păuleşti 1-1, pe 5 mai.
Arbitri: Viorel Căunei – Valentin Dumitru, Alin Ionică. Observator: Stelian Achimescu.

Băicoi: AFC Brebu – CS Blejoi
Loc în clasament: AFC Brebu – locul 11, Liga A; CS Blejoi – locul 1, Liga A.
Cum s-au calificat: AFC Brebu - 4-2 cu Muntenii Câmpina; 1-1, 5-4, la lovituri de departajare, cu CS Măneşti Coada Izvorului; CS Blejoi – 2-0 cu CS Brazi Popeşti; 3-1 cu Unirea Urlaţi.
Ultimul meci în campionat: CSO Plopeni – AFC Brebu 3-0, pe 4 mai; CS Blejoi – Unirea Urlaţi 5-0, pe 5 mai.
Arbitri: Mădălin Dicu – Doru Petre, Cristian Lefter. Observator: Radu Vasile.

3929 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1729 vizualizari
26 mar. 2023 20:04

Noi medalii pentru atletismul câmpinean. Gabriel Văcărescu - argint la heptatlon, David Marin - bronz la suliță

În acest week-end, la București, au avut loc două competiții atletice pentru juniori - Campionatul Național de Probe Combinate pentru sportivi sub 18 ani, în sala de atletism ”Ioan Soter”, și Campionatul Național de Aruncări Lungi pentru sportivi sub 16 ani, care a avut loc pe stadionul ”Iolanda Balaș Soter”. La ambele competiții au participat și sportivi de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, club coordonat de Mihaela Marin, atleții fiind antrenașți de Mihaela Marin și Jenica Bran.

1746 vizualizari
26 mar. 2023 19:34

CS Câmpina s-a calificat în turneul semifinal la handbal feminin

După ce vineri și sâmbătă a trecut fără drept de apel de echipele cu care fusese repartizată în grupă, CS Câmpina a jucat duminică faza finală a turneului regional. Partidele s-au desfășurat la Ploiești, în Sala Sporturilor ”Olimpia”, iar elevele lui Daniel Vasile s-au calificat la turneul semifinal național de pe locul al doilea în această regiune.

Alte stiri recente

76 vizualizari
28 mar. 2023 07:16

La Breaza are loc Gala Folk "Om bun", în memoria lui Victor Socaciu

Este cea de-a treia ediție a Galei Folk "Om bun" care are loc la Breaza, prima ediție, cea din 2021, fiind organizată chiar de Victor Socaciu. După dispariția artistului, în decembrie 2021, soția acestuia, Brândușa Simion Socaciu a făcut tot posibilul să ducă mai departe acest eveniment organizat, iată, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Breaza, în parteneriat cu Asociația Culturală "Tatiana Stepa".

1249 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.