Albania, o destinație care așteaptă să fie descoperită și să vă uimească, prin Agenția Teron Intertur Câmpina

Turism (Categoria articolului)

La Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina aveți ocazia tot timpul să desceporiți noi destinașii, care vă așteaptă să vă uimească. Albania este una dintre cele mai recvente destinații de acest gen, mai ales că din lune octombrie, două companii aeriene operează sboruri directe către capitala Albaniei, Tirana.

Acum, vizitând Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina și alegând una dintre numeroasele opțiuni de vacanță pentru Albania, veți avea posibilitatea să explorați această țară, unde peisajele uimitoare se întind de la plajele imaculate ale Rivierei albaneze până la vârfurile munților. Deși este o țară mică din punct de vedere al suprafeței sale, are o paletă largă de oportunități pentru cel mai exigent turist, iar pe Litoralul albanez calitatea serviciilor a crescut considerabil în ultimii ani.
În plus, sunt mai multe motive pentru care albanezii sunt tot mai deschiși la ceea ce înseamnă turism: oamenii sunt foarte primitori, plaje superbe la Marea Adriatică, o moștenire culturală foarte bogată, la principalele obiective turistice nu întâlniți aglomerația din marile repere culturale europene, prețuri accesibile, mâncare foarte bună - atât preparate tradiționale balcanice, dar și fructe de mare, și, nu în ultimul rând, este o destinație sigură.
Detalii suplimentare și rezervări - Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina, B-dul Carol I, nr. 36. Telefoane - 0244.374.373; 0722.558.458. E-mail: turism@teron.ro. Site - inter-tur.ro. Facebook - Teron Intertur. (P)

2728 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Turism

1485 vizualizari
28 sept. 2023 19:58

Revelion în Bulgaria, cu plecare din Câmpina

Agenția de Turism Teron Intertur Câmpina a lansat primele oferte pentru Revelion 2024. În condițiile în care agenția din Câmpina este tour-operator pentru Bulgaria, nu puteau lipsei ofertele de pe litoralul Mării Negre din Bulgaria.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.