Concert de orgă la Biserica Romano-Catolică "Sfântul Anton de Padova" din Câmpina, cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Eveniment (Categoria articolului)

La Biserica Romano-Catolică "Sf. Anton de Padova" din municipiul Câmpina va avea loc și la acest sfârșit de an tradiționalul concert de orgă organizat în colaborare cu Societatea Filarmonică din Câmpina. Evenimentul se va desfășura miercuri, 27 decembrie 2023, de la ora 17.00. Intrarea este liberă.

Vor cânta la orgă Bianca Bica, Mihai Nichita, Filip Tolomei, Radu Stănescu, Cezar Simion, Andrei Veliche, Rebeca Vasile, Estera Vasile, Romeo Anastase, Maria Cristina Croitoru și LaurențiuCostin Dumitru. În program sunt piese compuse de: Johann Sebastian Bach, Carl Philipp Emanuel Bach (fiul compozitorului Johann Sebastian Bach), Claude Balbastre, Ludwig van Beethoven, Leon Boellmann, Friedrich Burgmuller, Arcangelo Corelli, Anton Diabelli, Charles John Stanley și Antonio Vivaldi.
Orga de la Biserica Catolică din Câmpina este o donație primită în anul 2019 de la Catedrala "Sfântul Iosif" din București. Este o orgă care datează din jurul anului 1950, este una camerală, mecanică, are 480 de tuburi și cel mai probabil este de fabricație elvețiană.

2116 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2656 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

2083 vizualizari
05 feb. 2024 21:12

Medalie de argint pentru echipa Belvedere la Olimpiada Culinară Internațională din Germania - Secțiunea desert

Echipa regională Belvedere, formată din maeștrii bucătari și cofetari din județele Prahova și Brașov, a obținut medalie de argint la Olimpiada Culinară Internațională IKA de la Stuttgart din Germania. O performanță excepțională, la care o mare contribuție și-au adus-o cele două câmpinence din echipă - Carmela Dragomir și Andra Ioana Bunea (foto), de la Cofetăriile Dulcelle.

Alte stiri recente

1273 vizualizari
22 feb. 2024 20:33

Primim de la cititori. Câmpina, Strada Bobâlna, februarie 2024

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 un filmuleț realizat parcurgând Strada Bobâlna, din Câmpina, de la capătul dinspre Strada B.P. Hasdeu până la ieșirea în Calea Doftanei.

463 vizualizari
22 feb. 2024 19:28

“Îmi asum public că, în calitate de primar al Câmpinei, NU voi continua demersul construirii pasajului rutier!”

2 comentarii

Acesta este angajamentul public al Irinei Nistor, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Câmpina, un angajament scris și semnat.