Beci inundat pe Strada Rahovei și copac doborât pe Strada Cuza, efectele ploii puternice de duminică, de la Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

În condițiile existenței unui cod galben de instabilitate atmosferică accentuată, la Câmpina a plouat duminică după-amiază câteva ore bune.

În urma precipitațiilor abundente, pompierii câmpineni au fost solicitați pentru evacuarea apei dintr-un beci inundat de pe Strada Rahovei și pentru degajarea unui copac doborât pe Strada Al.I. Cuza, după cum ne-a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova. Din fericire, în ambele situații nu s-au înregistrat pagube materiale sau victime.

(Foto cu caracter ilustrativ)

2387 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1811 vizualizari
10 aug. 2022 11:12

Viteza, alcoolul și drogurile, în atenția polițiștilor câmpineni la o razie efectuată miercuri dimineață

3 comentarii

În această dimineață, în intervalul orar 7.00-9.00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au desfășurat o acțiune pe raza municipiului pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, pentru combaterea nerespectării regimului legal de viteză, dar și în vederea identificării conducătorilor auto care conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv. 

1670 vizualizari
10 aug. 2022 08:52

Alertă la Breaza! Poliția caută o femeie de 65 ani, dispărută de la domiciliu

La data de 9 august, în jurul orei 13.00, polițiștii orașului Breaza au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că mama sa, Maricica Grancea, în vârstă de 65 ani, domiciliată în oraș, a plecat în mod voluntar de la domiciliu la data de 4 august, fără a mai reveni până în prezent. 

Alte stiri recente

610 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

614 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: