Antreprenorii câmpineni strâng rândurile. Prima întâlnire a membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă"

Eveniment (Categoria articolului)

La celebrul restaurant OZN, de la benzinăria ETU, situată pe DN1, la Cornu, a avut loc prima întâlnire de business din cadrul proiectului ”Cumpără de lângă casă”, un proiect inițiat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel din Câmpina și susținut de grupul de firme Neptun - Soceram. 

Aproximativ 80 de persoane au participat la acestă primă întâlnire, majoritatea antreprenori locali care s-au înscris în acest program, dar și invitați din diverse domenii atractive pentru mediul de afaceri. De altfel, proiectul ”Cumpără de lângă casă” are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității din Câmpina. Gazda evenimentului a fost Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun, care a precizat că se află în fața celor prezenți în calitate de câmpinean, membru al acestei comunități, contribuabil, dar și coordonator al proiectului "Cumpără de lângă casă". (video)
În cadrul acestei prime întâlniri de business s-au mai adresat celor prezenți Daniela Duiculescu - vicepreședinte al Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, Cristina Stănean - director de marketing la Soceram, Cristina Totu - director Direcția IMM-uri din CEC Bank, Matei Chirică - consultant financiar, Oana Chivu - CEO al Companiei Dolphin, Sabina Sârbu și Ionuț Bărbulescu - membri ai campaniei ”Cumpără de lângă casă”, Sabina Sârbu fiind cea mai aplaudată dintre toate persoanele care au vorbit la această întâlnire.
Au fost lucruri interesante, la modul general sau mai aplicat, uneori chiar în urma unor întrebări sau idei venite din partea antreprenorilor, astfel încât se poate spune că această primă întâlnire a fost un succes. Poate ar mai trebui menționat faptul că magazinele și societățile incluse în ”Cumpără de lângă casă” au un logo specific al acestui proiect afișat la intrare, deci pot fi identificate foarte ușor. Orice antreprenor din Câmpina își poate crea un profil pe platforma www.cumparadelangacasa.ro, în care să-și prezinte afacerea. Practic, această platformă oferă un loc de întâlnire între antreprenori și persoanele interesate de servicii ți produse locale, dorindu-se astfel promovarea conceptului de "cumpărături locale" în rândul populației pentru susținerea economiei locale.

5152 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

3462 vizualizari
23 iun. 2022 10:53

Monumentul Eroilor Jandarmi din Câmpina a fost restaurat și va fi sfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unui eveniment de amploare

1 comentarii

Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cu sprijinul Primăriei Câmpina, organizează sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 10.00, un eveniment pentru omagierea eroilor jandarmi din cadrul UM 0865, căzuți la Otopeni în decembrie 1989. În cadrul acestui eveniment va fi resfințit monumentul din fața unității de jandarmi, restaurat cu ajutorul unei sponsorizări obținute de Primăria municipiului.

2344 vizualizari
23 iun. 2022 09:39

Sâmbătă, 25 iunie 2022, primul concert în aer liber din această vară, în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

După cum v-am informat recent, Casa de Cultură "Geo Bogza" din Câmpina organizează în această vară mai multe spectacole pe esplanada din Parcul Regele Mihai I. Primul concert va avea loc sâmbătă, 25 iunie 2022, de la ora 20.00 și va fi susținut de Kempes (Ovidiu Ioncu), fostul solist al formațiilor Cargo și Rezident EX.

Alte stiri recente

1444 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4440 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.