Antreprenorii câmpineni strâng rândurile. Prima întâlnire a membrilor inițiativei "Cumpără de lângă casă"

Eveniment (Categoria articolului)

La celebrul restaurant OZN, de la benzinăria ETU, situată pe DN1, la Cornu, a avut loc prima întâlnire de business din cadrul proiectului ”Cumpără de lângă casă”, un proiect inițiat de Asociația Cartierelor Câmpinița și Muscel din Câmpina și susținut de grupul de firme Neptun - Soceram. 

Aproximativ 80 de persoane au participat la acestă primă întâlnire, majoritatea antreprenori locali care s-au înscris în acest program, dar și invitați din diverse domenii atractive pentru mediul de afaceri. De altfel, proiectul ”Cumpără de lângă casă” are ca scop susținerea afacerilor locale și întărirea conexiunilor economice și socio-profesionale între membrii comunității din Câmpina. Gazda evenimentului a fost Rudolf Leica, directorul general al societății Neptun, care a precizat că se află în fața celor prezenți în calitate de câmpinean, membru al acestei comunități, contribuabil, dar și coordonator al proiectului "Cumpără de lângă casă". (video)
În cadrul acestei prime întâlniri de business s-au mai adresat celor prezenți Daniela Duiculescu - vicepreședinte al Asociației Cartierelor Câmpinița și Muscel, Cristina Stănean - director de marketing la Soceram, Cristina Totu - director Direcția IMM-uri din CEC Bank, Matei Chirică - consultant financiar, Oana Chivu - CEO al Companiei Dolphin, Sabina Sârbu și Ionuț Bărbulescu - membri ai campaniei ”Cumpără de lângă casă”, Sabina Sârbu fiind cea mai aplaudată dintre toate persoanele care au vorbit la această întâlnire.
Au fost lucruri interesante, la modul general sau mai aplicat, uneori chiar în urma unor întrebări sau idei venite din partea antreprenorilor, astfel încât se poate spune că această primă întâlnire a fost un succes. Poate ar mai trebui menționat faptul că magazinele și societățile incluse în ”Cumpără de lângă casă” au un logo specific al acestui proiect afișat la intrare, deci pot fi identificate foarte ușor. Orice antreprenor din Câmpina își poate crea un profil pe platforma www.cumparadelangacasa.ro, în care să-și prezinte afacerea. Practic, această platformă oferă un loc de întâlnire între antreprenori și persoanele interesate de servicii ți produse locale, dorindu-se astfel promovarea conceptului de "cumpărături locale" în rândul populației pentru susținerea economiei locale.

6256 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1725 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

1417 vizualizari
03 dec. 2023 06:48

Pe 18 decembrie 2023, la Câmpina are loc Gala ”Arte pentru viitor”, un eveniment caritabil organizat de Asociația Părinților de la Colegiul "Grigorescu"

Asociația Părinților de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina organizează luni, 18 decembrie 2023, cu începere de la ora 18.00, un eveniment caritabil intitulat Gala ”Arte pentru viitor”.

Alte stiri recente

119 vizualizari
03 dec. 2023 20:05

De marți, 5 decembrie 2023, se reia transportul public local pe Strada Voila

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis un anunț privind reluarea transportului public local pe Strada Voila.

681 vizualizari
03 dec. 2023 18:54

Un an și jumătate de închisoare pentru că a furat un BMW abandonat pe marginea DN1, între Câmpina și Ploiești

Judecătoria Câmpina a pronunțat recent o sentință într-un dosar de furt, condamnându-l pe autor la o pedeapsă de un an și jumătate cu închisoare. Sentința nu este definitivă.