Primim de la cititori. Din nou despre copacii măcelăriți din Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis aceste imagini și un scurt comentariu, subiectul fiind unul care s-a mai discutat la nivelul Câmpinei fără a se ajunge vreodată la o soluție unanim acceptată - toaletarea copacilor.

”Aș vrea dacă se poate să fie adusă în discuție situația pomilor. Sunt măcelăriți anual de un Dorel mânuitor de drujbă, care le retează fără milă coroana de la bază. Castani, tei, nuci nu scapă niciunul. Mulți se usucă. Cu tristețe am remarcat că vara în Câmpina nu mai miroase a tei” este mesajul transmis de cititorul nostru.
Ar fi multe de spus despre acest subiect și, din păcate, nu s-a făcut niciodată o dezbatere reală pe această temă cu specialiști, reprezentanți ai administrației, ai asociațiilor de proprietari, dar și oameni interesați de acest subiect.
Vă reamintim că, dacă surprindeți imagini pe care doriți să le aduceți la cunoștința publicului larg sau a autorităților, ni le puteți transmite pe whatsapp, la numărul 0733.388.425.

2040 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • El Puerco 06.06.2023 08:05 Cine taie copaciii face foarte bine, mai ales cei care sunt sub liniile electrice.
  • Bogdan 06.06.2023 16:46 Las si eu aici un link catre un articol din Pressone (https://pressone.ro/arbori-in-beton-a-la-cluj/), in care se vorbeste despre modul gresit in care se amenajeaza parcurile din Cluj. In cazul in care nu vedeti legatura, in articol sunt mai multe interviuri cu arboristi si peisagisti care explica cum se fac taierile de intretinere ale copacilor, ce specii se planteaza si unde, sau alte astfel de lucruri de care nu se tine cont pe nicaieri. Oricum Alin mi-a lasat impresia, inca de pe vremea in care era primarul comunei Poiana, ca uraste copacii. Sau poate ma insel, nu-i uraste, dar habar nu are ce sa faca cu ei si lasa tot felul de ”drujbari alpinisti” (asa cum bine ii numeste unul dintre arboristii din articol) sa se ocupe de ei cum ii duce capul. Tare mi-ar placea sa se aplece mai mult asupra unor lucruri care chiar conteaza pentru orice oras, decat sa viseze la proiecte inutile...

Actualitate

104 vizualizari
22 sept. 2023 15:10

Primim de la cititori. Parcare în zona Complexului ROMAL

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine surprinsă vineri, 22 septembrie, în zona Complexului Comercial ROMAL.

1454 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

Alte stiri recente

459 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1575 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.