CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

- Actualitate -

Sancțiuni de peste 40.000 lei au fost aplicate de polițiștii prahoveni într-o singură zi, inclusiv la Câmpina

Polițiștii prahoveni au desfășurat activități cu caracter preventiv în mai multe localități ale județului, inclusiv la Câmpina, iar în cursul unei singure zile, 11 aprilie 2024, valoarea acestora a fost de peste 40.000 lei.

Astfel, după cum informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, au fost organizate mai multe acțiuni punctuale, atât în municipiile Ploiești și Câmpina,  dar și în localitățile Vălenii de Munte, Boldești-Scăeni, Mizil și pe drumurile naționale din județ, prilej cu care s-a acționat atât pentru pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, cât și pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră prin sancționarea încălcării normleor rutiere în vigoare.
În urma controalelor efectuate, au fost controlate 315 de autovehicule și au fost efectuate 215 testări cu aparatele etilotest și șase cu aparatele drugtest.
În urma neregulilor constatate, au fost aplicate 300 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 40.000 de lei, cele mai multe fiind aplicate conform  Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, republicată, cu modificările și completările ulterioare, menționând dintre acestea 109 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 40 pietonilor care nu au respectat prevederile legale, patru pentru neacodare prioritate vehiculelor care au acest drept, două pentru neacordare prioritate de trecere pietonilor care au acest drept, una pentru nerespectarea indicației culorii semaforului, dar și una pentru neoprire la semnalul polițistului.
În urma acțiunilor organizate și desfășurate de polițiștii Serviciului Rutier Prahova au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale conducătorilor de ansambluri de vehicule, printre care și nouă pentru nerespectarea timpilor de odihnă, fiind efectuate opt verificări tahograf. 
De asemenea, patru sancțiuni au fost aplicate și conform Legii nr.61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice. 
Ca măsură complementară a abaterilor constatate la regimul rutier au fost reținute 23 permise de conducere, pentru: viteză, neacordare prioritate pietoni, neacordare prioritate vehicule, neoprire la semnalului polițistului, nerespectarea indicației culorii semaforului, dar și trei certificate de înmatriculare.


12 Apr 2024 15:14 1552 vizualizari


Comentarii


122 vizualizari 28 May 2024 16:44 Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

Incident pe DN1. Traficul este blocat în apropiere de Câmpina

În jurul orei 16.30, pe DN1 a avut loc un incident care a dus la blocarea traficului rutier.

citeste mai mult
934 vizualizari 25 May 2024 15:58 La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

La Florești, un tânăr băut s-a urcat pe un ATV, dar plimbarea lui a fost oprită de... polițiști

Polițiștii au oprit vineri seară, la Florești, un ATV condus de un tânăr de 24 ani, din localitate. 

citeste mai mult
1685 vizualizari 23 May 2024 07:47 Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Un bărbat cu permisul de conducere suspendat, victima unui accident rutier pe DN1, la Nistorești

Pe DN1, la Nistorești, a avut loc miercuri, 22 mai, în jurul orei 22.30, un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unuia dintre conducătorii auto implicați, care avea permisul de conducere suspendat.

citeste mai mult
15961 vizualizari 22 May 2024 23:04 La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

La Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina s-au înscris aproape 3.000 candidați

2.994 cereri de înscriere au fost depuse pentru sesiunea de admitere din mai - iunie 2024 la Școala de Agenți de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, unde sunt scoase la concurs 1.340 locuri.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV