La Valea Doftanei, pe 23 aprilie, se deschide sezonul de cicloturism montan

Sport (Categoria articolului)

Duminică, 23 aprilie, la Valea Doftanei începe oficial sezonul de cicloturism montan. Este pentru prima dată când se organizează o astfel de deschidere a sezonului și toși cei implicați își doresc ca aceasta să devină o frumoasă tradiție.

Evenimentul este organizat de administrația locală în colaborare cu Go Green Adventure.
Traseul va avea o dificultate medie, realizat astfel încât și începătorii să-l poată parcurge cu plăcere și fără a-și suprasolicita puterile. Vor fi oferite spre închiriere biciclete convenționale și electrice pentru cei ce nu au una. Dacă aveți deja o bicicletă, nu ezitați să vă alăturați evenimentului. Scopul urmărit este de a pune în valoare potențialul destinației turistice Valea Doftanei pentru cicloturismul montan. Astfel, participarea la eveniment este gratuită. Organizatorii mai menționează că în curând vor anunța punctul de plecare și traseul exact. Detalii, dar și rezervări pentru închirierea bicicletelor pe go-green.ro/eveniment. 
”Luați cu voi familia, prietenii, bicicletele și voia bună și veniți la MTB Grand Opening Valea Doftanei!” este îndemnul organizatorilor acestui eveniment.

2722 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 11.04.2023 10:33 Foarte frumos. Sper să se fi rezolvat problema cu câinii ciobanesti și nu numai de pe traseu.

Sport

921 vizualizari
21 feb. 2024 19:35

CS Câmpina a câștigat en-fanfare etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

După o primă zi cu meciuri atractive, turneul final al etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV a continuat miercuri, 21 februarie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu”, din Câmpina, cu ultimele partide - semifinalele și finalele.

785 vizualizari
21 feb. 2024 06:36

Meciuri atractive în prima zi a etapei județene a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV

Sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a găzduit marți, 20 februarie, jocurile din cadrul a două grupe din etapa județeană a Campionatului Național de Handbal Feminin pentru juniori IV.

Alte stiri recente

317 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

200 vizualizari
21 feb. 2024 21:13

E oficial! Alegerile locale vor fi comasate cu cele europarlamentare și vor avea loc pe 9 iunie

Ceea ce CâmpinaTV.ro vă informa pe surse în urmă cu câteva zile, a devenit oficial miercuri, 21 februarie, atunci când liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, au anunțat într-o conferință de presă comună comasarea alegerilor locale cu cele europarlamentare pentru data de 9 iunie.