Demonstrație de modelism pe Dealul Muscel. Un eveniment pentru copiii de ieri, de azi și, sperăm noi, de mâine

Eveniment (Categoria articolului)

UPDATE - Din cauza timpului nefavorabil, demonstrația de modelism va avea loc în curtea Colegiului Național "Nicolae Grigorescu" sau în sala de sport a acestuia, dacă plouă. Se schimbă doar locația, nu și programul.

Asociația "Aprope de natură" din Câmpina dorește să reînvie activitatea de modelism în zona noastră, să-i convingă pe copii și pe tineri că există și alte mijloace de relaxare decât cele virtuale, să-i îndrume spre activități practice, să le dezvolte pasiuni tehnico-aplicative. Pornind de la toate acestea, sâmbătă, pe Dealul Muscel, de la ora 10.00, vor avea loc demonstrații cu automodele (pe o pistă amenajată) și de aeromodele.

Locația exactă este fostul teren de echitație de pe Muscel. Iar programul evenimentului vi-l prezentăm în continuare:
- 10.00-11.00 - primirea invitaților
- 11.00-12.30 - demonstrație de automodele
- 12.30-14.00 - demonstrație de aeromodele
Au fost invitați să participe reprezentanții mai multor asociații de profil, cluburi și firme din țară: "Aproape de natură" Făgăraș, Aeroclubul Făgăraș, RC CAR'S Brașov, Aero Club Ploiești (cercul de modelism din cadrul Palatului Copiilor), Speed RC București, RC Racing București, Auto RC București, Magazinul Decathlon Ploiești. Organizator - Asociația "Aprope de natură" din Câmpina, cu sprijinul Primăriei municipiului. Așadar, sâmbătă, la Câmpina, avem ocazia să participăm la o demonstrație de modelism, de creativitate și îndemânare.

(Foto realizată de Răzvan Nicolau, organizatorul evenimentului/pregătiri pentru demonstrația de sâmbătă)

4208 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

1556 vizualizari
23 feb. 2024 22:47

Proiect extrem de interesant, în parteneriat cu Formula 1, prezentat la deschiderea Academiei STEAM de la Câmpina

Evenimentul de deschidere a Academiei STEAM a Fundației Zamolxes, care a avut loc vineri, 23 februarie, la Centrul Cultural pentru Tineret Zamolxes - Câmpina, în prezența primarului Alin Moldoveanu, a cuprins și un moment care a stârnit maxim interes în rândul tinerilor prezenți.

2717 vizualizari
16 feb. 2024 21:09

Târgul Mierii Câmpina 2024 și-a deschis porțile vineri, 16 februarie. Târgul rămâne deschis până duminică, 18 februarie

Casa Tineretului din Câmpina a fost luată cu asalt de mulțimea de expozanți dornici să participe la Târgul Mierii, una dintre cele mai apreciate manifestări din lumea apiculturii românești. Vineri, 16 februarie, a avut loc deschiderea oficială, în prezența autorităților locale și a organizatorilor - Asociația Apicolă ”Valea Prahovei”.

Alte stiri recente

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.