De Cartea Recordurilor. David Crețu, din Mislea, a arbitrat primul său meci la seniori la 13 ani și trei luni

Sport (Categoria articolului)

Ultima etapă a turului campionatelor județene la fotbal a adus un adevărat record demn de Guinness Book - la 13 ani și trei luni, David Crețu, din Mislea, a arbitrat primul său meci la seniori. S-a întâmplat la Izvoarele, la partida Tirana Homorâciu - Victoria Olteni, scor 1-0.

David Crețu s-a născut pe 23 august 2008, este elev și component al echipei de fotbal Petrolul Ploiești, grupa 2008. Provine dintr-o familie de fotbaliști, atât tatăl, cât și unchiul său jucând fotbal pe plan local. David a început cursurile școlii de arbitri la îndemnurile unui prieten, convins că a cunoaște regulamentul îi prinde foarte bine oricărui jucător și, de ce nu, poate deveni oricând începutul unei noi cariere. Depinde doar de el, de ambiția și pasiunea cu care va trebui să treacă peste greutățile inerente primilor ani de arbitraj. Este, însă, o meserie frumoasă, care îți poate aduce satisfacții enorme. Are deja patru jocuri arbitrate la juniori, iar ziua de 28 noiembrie 2021 va rămâne un reper important al carierei sale.
Așadar, se cuvine salutat debutul ca arbitru al lui David Crețu la un meci de seniori la numai 13 ani și trei luni. Parafrazând finalul unui film celebru: ”Acesta poate fi începutul unei frumose cariere de arbitru”.

5377 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Pavel 29.11.2021 20:50 Super

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.