Balerinele de la Câmpina au strălucit la Festivalul "Stelele aurii" 2016

Social (Categoria articolului)

Micuțele balerine de la clubul profesoarei Dorina Popa au evoluat într-o companie extrem de selectă la cea de-a treia ediție a Festivalului de Dans "Stelele aurii", desfășurată în perioada 21-22 mai 2016, la Centrul Cultural "Ion Manu" de la Otopeni. Balerinele de la Câmpina s-au întors acasă cu multe premii de la acest festival important, la care participă aproape toate cluburile și școlile de dans din țară.

Fetițele profesoarei Dorina Popa au evoluat alături de balerine de la Liceul de coregrafie "Floria Capsali" și Academia de Dans din București, de la cluburi prestigioase precum Dance Planet, Royal Dance, Willmark Dance Academy, Elite Dance și multe altele. "A fost un concurs greu, pentru că ne-am întrecut cu dansatoare de la cluburi și școli cu renume din țară. Pot spune chiar că a fost un concurs foarte greu, având în vedere că au fost acolo și fetele de la prestigiosul Liceu de Coregrafie 'Floria Capsali'. Și cu toate acestea, fetițele noastre au fost extraordinare. Se pregătesc intens, au progresat foarte mult și sunt fericite că dansează alături de mari talente. Au fost minunate și sunt foarte mândră de ele!", ne-a declarat Dorina Popa, profesoara și coregrafa balerinelor de la Câmpina.
Trebuie să precizăm că la Clubul de dans Dorina Popa se pregătesc mai multe fetițe, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani. În cadrul aceluiași club există și un grup de opt fetițe, grup care se numește "En avant". Iată premiile câștigate de fetițele profesoarei Dorina Popa la Festivalul "Stelele aurii" 2016:
- Andra Anghelache și Andreea Geantă - locul I la Lyrical (duo), categoria de vârstă 7-9 ani
- Alessia Anghel - locul al III-lea la Lyrical (solo, variație Esmeralda), categoria de vârstă 10-12 ani
- Alessia Anghel, Teodora Morar și Cătălina Dinu - locul al II-lea la balet trio - Pas de trois
- Erika Barbu, Ana Petrovanu, Ana Milu, Iuliana Șerban și Daria Dimitrescu - locul al II-lea la Balet formații - Pas de cinq - Corsarul
- Grupul EN AVANT (Alessia Anghel, Cătălina Dinu, Teodora Morar, Erika Barbu, Ana Petrovanu, Ana Milu, Iuliana Șerban și Daria Dimitrescu) - locul al III-lea la categoria grupuri cu valsul Coppelia.

7676 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1411 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1312 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

132 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

151 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.