Vineri seară, din locuința unui câmpinean a fost sustrasă suma de 100.000 euro

Actualitate (Categoria articolului)

UPDATE - Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, din primele cercetări a reieșit faptul că intrarea în imobil s-ar fi făcut prin forțarea unei uși de termopan, iar banii s-ar fi aflat într-o cutie de valori din dormitorul imobilului. S-a constituit o echipă operativă pentru identificarea autorilor, stabilirea cu exactitate a modalității de comitere a faptei și recuperarea prejudiciului. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Vineri seară (13 august 2021), locuința unui cunoscut om de afaceri câmpinean a fost spartă de hoți, care au sustras, conform mărturiei proprietarului, suma de 100.000 euro. Ancheta este derulată de Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IJP Prahova.

Hoțul sau hoții par să fi acționat la pont, în condițiile în care de mai multe zile proprietarul era plecat în vacanță. În schimb, surse apropiate anchetei ne-au dezvăluit că în casa respectivă locuia un nepot al proprietarului, care în fiecare seară, cam în același interval orar, ieșea în oraș. Este exact intervalul orar în care a avut loc spargerea, ceea ce arată că locuința a fost filată și se știa programul celui care locuia în casa respectivă pe perioada în care proprietarul era plecat în vacanță. 
De asemenea, există informații că accesul hoțului sau hoților s-ar fi făcut prin spatele locuinței, pe un teren care face legătura cu o alee foarte puțin circulată. Mai mult, camerele de supraveghere ale proprietății au fost dezactivate, astfel că misiunea anchetatorilor este cu atât mai dificilă. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3793 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • The Mask 14.08.2021 14:08 Daca ti 100.000 euro in casa....si tu pleci in vacanta....ceva semne de intrebare sunt.Macar de sapa o groapa sau ii ducea intr-o ascunzatoare,o pestera ceva.Sunt banci unde se tin banii multi daca ii ai,dar acolo mai intreaba si altcineva de ei.Asa acasa intreaba doar hotii!

Actualitate

2815 vizualizari
26 oct. 2021 20:54

Poliția Locală Câmpina a împărțit gratuit măști de protecție și o informare cu măsurile de protecție sanitară care trebuie respectate

5.000 de măști de protecție sunt distribuite gratuit de Primăria municipiului Câmpina, prin Poliția Locală. Marți, 26 octombrie, a avut loc o primă acțiune de acest gen, fiind avute în vedere zonele centrelor comerciale, ale piețelor, precum și stațiile de transport public.

2282 vizualizari
26 oct. 2021 18:42

Un bărbat din Brebu a fost prins băut la volan pe Calea Doftanei, din Câmpina

Luni, 25 octombrie, în jurul orei 11.00, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpina au oprit pe Calea Doftanei, pentru nerespectarea regimului legal de viteză, un autoturism care circula din direcţia Străzii Ecaterina Teodoroiu spre Strada Bogdan Petriceicu Hasdeu.

Alte stiri recente

27 vizualizari
27 oct. 2021 12:17

Tratamente de recuperare post-COVID la SanConfind Poiana Câmpina

Centrul Medical SanConfind din Poiana Câmpina a venit, încă din primăvara acestui an, cu o ofertă de servicii medicale foarte utile: recuperare post-Covid. Tratamentele respective se fac în Baza de Recuperare Medicală, prima structură funcțională a spitalului. De atunci, mulți pacienți care au trecut prin boală și au rămas cu urmări neplăcute s-au adresat Centrului Medical Sanconfind. Iar tratamentele de balneo-fizio-kinetoterapie pe care le-au urmat au dat rezultate bune. Specialiștii în astfel de recuperări fac consulturi medicale, educarea” respiraţiei, exerciţii pentru îmbunătăţirea mersului şi evaluare psihologică pentru integrarea normală în societate.

54 vizualizari
27 oct. 2021 11:49

În sediile HidroPrahova au acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID-19, cele cu test negativ sau care au trecut prin boală. Măsura nu se aplică și angajaților societății

Operatorul de apă și canal HidroPrahova anunță că a activat Comitetul de acțiune pentru situații de urgență la nivelul întregii societăți, pentru stabilirea măsurilor suplimentare necesare privind derularea activității în condiții de siguranță, în contextul creșterii incidenței cumulate a virusului SARS-CoV-2.