A fost finalizată reabilitarea termică la al doilea bloc din cele șapte de pe Bd. Carol I din Câmpina, situate între intersecțiile cu Sondei și Maramureș

Actualitate (Categoria articolului)

Trei luni a avut la dispoziție societatea Just Civil Engineering SRL Ploiești pentru realizarea reabilitării termice a blocului 1B, situat la numărul 6, pe Bulevardul Carol I din Câmpina, unul dintre cele șapte blocuri situate între intersecțiile cu străzile Sondei și Maramureș.

Lucrările au început la jumătatea lunii mai, după cum vă prezentam la momentul respectiv - AICI, iar acum lucrările au fost finalizate, schelele mutându-se la următorul bloc.
Vă reamintim că este vorba de un contract încheiat în primăvara anului 2020, cu o valoare totală pentru cele șapte blocuri de 3.569.133 lei fără TVA, lucrările fiind finanțate parțial de la bugetul de stat, prin Ministerul Dezvoltării, dar și, parțial, de la bugetul local. Lucrările au început cu un ritm modest și cu multe probleme, dar lucrurile par să se fi rezolvat și s-a intrat pe un făgaș mai aproape de normalitate.

3355 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2584 vizualizari
25 sept. 2021 20:18

La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

2666 vizualizari
25 sept. 2021 11:42

Președintele și vicepreședintele COSR, Mihai Covaliu, respectiv Elisabeta Lipă, în vizită la Câmpina

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR) - Mihai Covaliu și vicepreședintele aceluiași for - Elisabeta Lipă, campioni olimpici și mondiali la scrimă, respectiv canotaj, s-au aflat vineri la Câmpina. Au mers la Primărie, unde s-au întâlnit cu primarul Alin Moldoveanu, apoi au vizitat împreună baza sportivă de la Căminul Petrol și fostul sat de vacanță de pe Drumul Taberei.

Alte stiri recente

508 vizualizari
26 sept. 2021 20:54

Rareș Hodoiu (AIKO Câmpina), trei medalii la Mondialul WUKF de la Cluj-Napoca

La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc la Cluj-Napoca o nouă ediție a Campionatului Mondial WUKF de karate, competiție la care a fost prezent și Rareș Hodoiu, unul dintre cei mai valoroși sportivi de la AIKO Câmpina, pregătit de Sensei Gabriel Timofte.

1776 vizualizari
26 sept. 2021 12:52

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri din etapa a 8-a din Liga A Prahova, eșalonul de elită al fotbalului prahovean. Duminică au avut loc ultimele jocuri ale acestei runde. Iată rezultatele: