Mircea Ionescu Quintus, sărbătorit de liberali la împlinirea vârstei de 99 de ani: "Ce mai înseamnă suta azi?"

Eveniment (Categoria articolului)

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, a fost sărbătorit ieri, la Ploiești, cu ocazia împlinirii a 99 de ani. Un eveniment desfășurat în fața a peste 2.000 de liberali din Prahova și la care au participat și copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga. "Niciodată nu mi-am închipuit că pot să-mi slujesc partidul și țara atâta vreme și să fiu încă în stare să primesc mulțumirile voastre. Dumnezeu să ne ajute!", a spus Mircea Ionescu Quintus în aplauzele celor prezenți. 

Seniorul PNL a vorbit liber despre viața sa, despre Partidul Național Liberal, despre România și marea dorință ca liberalii să câștige alegerile din acest an. A rostit chiar și o epigramă legată de vârsta sa: "Spre o sută anii mi se adună/Ca prin păduri semeții brazi/Și s-or găsi destui să-mi spună/Ce mai înseamnă suta azi?" Mircea Ionescu Quintus le-a mulțumit medicilor care i-au salvat viața în urmă cu nu foarte multă vreme și i-a asigurat pe liberali că se simte bine, "singura mea boală fiind vârsta". 
Liberalii i-au pregătit o seară specială președintelui de onoare, l-au aplaudat de nenumărate ori, au fost rostite discursuri emoționante, iar la final seniorului i-a cântat "La mulți ani" Nicolae Furdui Iancu, invitat special la Ploiești pentru acest eveniment. Și alături de Nicolae Furdui Iancu, o sală întreagă a cântat pentru Mircea Ionescu Quintus.

 

7257 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

2108 vizualizari
26 iun. 2022 12:31

Atmosferă superbă la concertul susținut de KEMPES în Parcul Regele Mihai I din Câmpina

Ovidiu Ioncu (KEMPES), una dintre cele mai bune voci ale rock-ului românesc, a deschis seria concertelor pe care Casa de Cultură “Geo Bogza” le organizează în această vară în aer liber, în centrul municipiului Câmpina. Iar KEMPES a creat o atmosferă extraordinară, alături de cei doi membri ai formației sale – Mihai Neniță la vioară și Alberto Bolocan la chitară.

1849 vizualizari
26 iun. 2022 11:20

Ceremonie impresionantă la sfințirea monumentului dedicat eroilor de la UM 0865 din Câmpina, uciși la Otopeni în decembrie 1989

Monumentul Eroilor Jandarmi, situat pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, în fața fostei unități de jandarmi din Câmpina, a fost restaurat și resfințit sâmbătă, 25 iunie 2022, în cadrul unei ceremonii impresionante, organizată de Inspectoratul General al Jandarmeriei Române.

Alte stiri recente

870 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov. 

1658 vizualizari
26 iun. 2022 21:39

Câmpineanca Ioana Plăvan a câștigat titlul național la seniori, în proba de aruncarea suliței

La finala Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care a avut loc în week-end la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, proba de aruncarea suliței a fost câștigată de Ioana Plăvan.