PMP Câmpina se dezice de gestul consilierului Marius Anghelescu

Politică (Categoria articolului)

După comunicatul prin care consilierul Marius Anghelescu anunța că și-a retras votul de principiu privind achiziționarea unor generatoare pentru stațiile de pompare ale HidroPrahova, PMP Câmpina, partidul din care face parte și Marius Anghelescu,  a reacționat și ne-a transmis următorul comunicat de presă semnat de președintele organizației locale, Adrian Pițigoi.

Iată comunicatul de presă:
”Cu privire la gestul politic al domnului Anghelescu prin care a ales să-și retragă un vot (este vorba despre proiectul prin care Primăria Câmpina urmează să solicite HidroPrahova achiziționarea unor generatoare pentru a asigura funcționarea stațiilor de pompare a apei chiar și atunci când apar sincope în alimentarea cu energie electrică a acestora) dorim să comunicăm faptul că este o decizie pe persoană fizică a acestuia și nu poziția oficială a PMP care susține în continuare proiectul pe care îl considerăm extrem de necesar câmpinenilor. Gestul domnului Anghelescu urmează să fie discutat in Biroul Politic Local al PMP, iar decizia urmează să fie comunicată și publicului larg”.

2601 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Gherasim T. 04.08.2023 08:33 MACAR VOUA V-A VENIT MINTEA LA CAP... SCAPATI DE ACESTI OAMENI DIN CONSILIUL LOCAL. PARTIDELE SA VINA CU CONSILIRRI ASA CUM TREBUIE
  • diss 19.09.2023 05:39 Păi dacă era un lucru așa de important, eu mă cam îndoiesc, de ce nu au discutat cei de la PMP înainte de așa-zisă gafă a acestui consilier? Deci și la partidul acesta nu știe stănga ce face dreapta. Adevărul este că orașul Cămpina " beneficiază" de cea mai slabă administrație, ever.

Politică

1008 vizualizari
21 nov. 2023 11:48

Drept la replică din partea AUR Câmpina

3 comentarii

În urma apariției articolului "Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina", publicat pe site-ul nostru în data de 17 noiembrie 2023, am primit din partea Biroului de comunicare al AUR Câmpina un drept la replică pe care în prezentăm integral. 

1711 vizualizari
17 nov. 2023 19:46

Ce avem noi aici? Cezar Grama revine în politică, alături de Alexandru Anghel, la AUR Câmpina

2 comentarii

Pe măsură ce se apropie alegerile, după cum ne așteptam cu toții, pe scena politică locală se produc mișcări interesante, apar nume noi sau se reactivează nume vechi în... partide noi. În această din urmă categorie îi putem include și pe Alexandru Anghel și Cezar Grama, de câteva zile președinte, respectiv vicepreședinte la AUR Câmpina.

Alte stiri recente

1087 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1516 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.