De la 1 septembrie, programare exclusiv online pentru preschimbarea permisului de conducere și eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație a vehiculelor

Actualitate (Categoria articolului)

Pentru că a funcționat foarte bine în cazul înmatriculărilor auto, Prefectura Prahova a decis să aplice metoda programărilor exclusiv online și pentru eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație, dar și pentru preschimbarea permisului de conducere. Această măsură se aplică de astăzi, 1 septembrie 2017, pentru programări începând cu luni, 4 septembrie.

Potrivit comunicatului remis de Prefectura Prahova, sunt în funcțiune două aplicații pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor:
- O aplicație de programare on-line pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor pentru ghișeul nr. 4, destinată persoanelor fizice și persoanelor juridice care nu au ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule;
- O aplicație de programare on-line pentru eliberarea autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor pentru ghișeul nr. 6, destinată persoanelor juridice care au ca obiect principal de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule.
Nu vor fi preluate la ghișeu programările care conțin date false sau neconforme cu realitatea sau nu respectă destinația ghișeului.

Pentru programările la preschimbarea permisului de conducere, cetățenii vor accesa aplicația on-line existentă.
Persoanele care nu au posibilitatea accesării site-ului www.prefecturaprahova.ro vor avea la dispoziție „telefonul cetățeanului”, 0244.510.070, la care va răspunde, în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, între orele 09.00 – 16.00, iar în ziua de vineri între orele 09.00 – 14.00, un funcționar care va realiza programarea în sistem și va informa solicitantul cu privire la data și ora la care urmează să se prezinte la ghișeu. 
Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorii a vehiculelor se va realiza de către lucrătorii SPCRPCIV la ghișeul nr.4 (persoane fizice și juridice care nu au ca obiect de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule), în intervalul orar 08.30 – 16.30, în zilele de luni, marți, miercuri și vineri și 10.30 – 18.30, în în ziua de joi, iar la ghișeul nr.6 (persoane juridice care au ca obiect principal de activitate comerțul cu autoturisme și autovehicule), de luni până vineri inclusiv, in intervalul orar 15.00 – 16.30.

3699 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

2454 vizualizari
04 iul. 2022 12:24

Adevărul din spatele proiectului privind înființarea Bibliotecii Municipale Câmpina. Sau cum să înființezi ceva ce deja există

4 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local din 30 iunie 2022 s-a aflat și proiectul privind înființarea Bibliotecii Municipale, instituție de drept public, cu personalitate juridică, în subordinea Consiliului Local, proiect inițiat de consilierii PSD Horațiu Zăgan, Livia Lupu și Andrei Duran și ProRomânia - Liviu Davidescu.

1892 vizualizari
03 iul. 2022 11:54

5-7 iulie, o nouă acțiune de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina

Primăria municipiului Câmpina anunță programul stabilit împreună cu operatorul Floricon Salub pentru etapa a doua de dezinsecție în parcurile și spațiile verzi din Câmpina. Precedentaa campanie de dezinsecție a avut loc în perioada 24-27 mai.

Alte stiri recente

700 vizualizari
05 iul. 2022 23:01

Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

664 vizualizari
04 iul. 2022 20:32

Anunț public privind decizia etapei de încadrare

Municipiul Câmpina, titular al proiectului ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de a nu se supune evaluării impactului asupra mediului, a nu se supune evaluării adecvate și a nu se supune evaluării impactului asupra corpurilor de apă de către Agenția pentru Protecția Mediului Prahova, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul ”Înlocuire rețea de apă și reabilitare Strada Alexandru Vlahuță”, propus a fi amplsat în Câmpina, Strada Alexandru Vlahuță.