Despre inovarea digitală, un proiect al Camerei de Comerț, prezentat și la Câmpina

Social (Categoria articolului)

Camera de Comerț și Industrie Prahova are în derulare un proiect cu fonduri europene privind ”Inovarea digitală esențială pentru angajați și angajatori”, proiect care a fost prezentat și la Câmpina, în cadrul unei conferințe desfășurate marți, 23 mai.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Camerei de Comerșț și Industrie Prahova, ai mediului de afaceri local, dar și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu. A fost prezentat proiectul într-o variantă interactivă, scopul primordial fiind sporirea capacității întreprinderilor mici și mijlocii de a acționa pe piață prin oferirea de cursuri gratuite de competențe digitale pentru angajații acestora. 
Astfel, prin acest proiect vor beneficia de programe de formare a competențelor digitale de bază 118 angajați, de programe de formare a competențelor digitale avansate 158 de persoane și de programe de competențe digitale dedicate specialițtilor în IT 34 de persoane.
Proiectul ”Inovarea digitală esențială pentru angajați și angajatori” se încheia în toamna acestui an.

2481 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1563 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

1 comentarii

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

1822 vizualizari
04 sept. 2023 08:54

”Salvatorii de vieți”, un program național de instruire în acordarea primului ajutor, poposește în septembrie și în Prahova

Fundația pentru SMURD și Groupama au lansat la mijlocul acestui an, la nivel național, un program intitulat ”Salvatorii de vieți”, un scurt curs gratuit de inițiere în acordarea primului ajutor în situații de urgență.

Alte stiri recente

410 vizualizari
22 sept. 2023 14:26

Câmpinenii sunt invitați pe 23 septembrie la un super eveniment Cumpără de lângă casă – Festivalul Afacerilor Locale, ediția a doua

A doua ediție a Festivalului Afacerilor Locale, eveniment dedicat câmpinenilor și firmelor din oraș, organizat de Asociația Câmpina Curată cu sprijinul grupului de firme Soceram – Neptun, are loc weekend-ul acesta în Parcul Soceram, începând cu ora 10:00.

1450 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

2 comentarii

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.