Eugen Tomac îl contrazice pe Adrian Pițigoi: ”Un partid întreg a votat excluderea lui Diaconescu din rândurile PMP”

Politică (Categoria articolului)

După apariția emisiunii în care a fost invitat Adrian Pițigoi, secretar general adjunct al Partidului Mișcarea Populară la nivel național, președinte interimar al organizației județene și președinte ales la Organizației Câmpina, am primit din partea lui Eugen Tomac, europarlamentar, președinte al PMP, un punct de vedere, care a fost exprimat în cadrul unei conferințe de presă, pe care acesta a susținut-o sâmbătă. După cum știți deja, PMP este împărțit în două, fiecare tabără cu propria conducere și cu propriile argumente.

În esență, Eugen Tomac afirmă: ”Regretăm că în spațiul public apar informații false precum că partidul este într-o situație complicată. Pentru cei care încearcă să denigreze activitatea noastră am un singur mesaj: este regretabil că un om care a fost ministru de justiție, ministru de externe nu înțelege noțiuni elementare de democrație. Domnul Diaconescu face un joc foarte urât în avantajul oponenților noștri politici. Un partid întreg a votat excluderea lui Diaconescu din rândurile PMP!”.
Declarația sa integrală o puteți urmări în înregistrarea video.
Vă reamintim că Eugen Tomac și Cristian Diaconescu sunt într-un litigiu în instanță, fiecare parte considerând că instanța i-a dat dreptate. Cum Adrian Pițigoi face parte din conducerea asigurată de Cristian Diaconescu, Eugen Tomac a ținut să răspundă în acest fel declarațiilorfăcute de Adrian Pițigoi la CâmpinaTV.ro.

3608 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Politică

688 vizualizari
27 sept. 2023 06:30

Eugen Tomac, PMP: ”Liberalii sunt doar chelnerii de la masa PSD”

1 comentarii

Am publicat marți, 26 septembrie, o informație bazată pe o declarație publică a lui Cristian Diaconescu, președinte PMP, conform căreia această formațiune politică discută cu PNL o viitoare colaborare în perspectiva alegerilor din cursul anului 2024.

750 vizualizari
26 sept. 2023 08:31

Șanse mari ca PNL să încheie o colaborare cu PMP. Ce ar putea însemna acest lucru la Câmpina?

5 comentarii

Scena politică se pregătește, mai ales la nivel național, cu o intensitate din ce în ce mai crescută, de anul 2024, un an cu patru rânduri de alegeri – europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Alte stiri recente

222 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

418 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.