CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Handbalistele de la CS Câmpina, așteptate cu flori în gară, ca marile campioane

- Sport -

Handbalistele de la CS Câmpina, așteptate cu flori în gară, ca marile campioane

Atmosferă de senzație noaptea trecută, aproape de miezul nopții, la Gara de Sud din Ploiești, la sosirea trenului care a adus de la Suceava echipa de handbal feminin a CS Câmpina, care a reușit o performanță fantastică - locul 7 la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV.

La Gara de Sud au fost prezenți președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, care a oferit fiecărei componente a echipei câte o floare, dar și numeroși părinți, dintre cei care nu au putut face deplasarea la Suceava. Fetelor li s-au oferit daruri, au fost stropite cu șampanie, totul exact ca la marile campioane, întreaga atmosferă atragând atenția puținilor călători prezenți la ceas târziu de seară în gara din Ploiești. Bucuria unei asemenea primiri a alungat oboseala inerentă a handbalistelor, după un drum lung cu trenul și, mai ales, după un turneu cu foarte multe meciuri într-un interval scurt de timp.
Felicitări încă o dată echipei de handbal feminin juniori IV a CS Câmpina, antrenorului Daniel Vasile și tuturor celor care au contribuit la această frumoasă performanță a sportului câmpinean!


12 Jun 2023 07:45 3557 vizualizari


Comentarii


967 vizualizari 27 May 2024 20:26 La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

La Câmpina a început un puternic turneu internațional de tenis

Tennis Premium Trophy este denumirea turneului internațional de tenis de câmp, care a început luni, 27 mai, la Câmpina, la baza sportivă Tenis Premium Club.

citeste mai mult
589 vizualizari 27 May 2024 18:05 Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

Turneul final. Handbal feminin, juniori III. CS Câmpina - HC Bizău Ocna Șugatag 22-16

În ultimul meci din grupele turneului final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori III, Speranță, care are loc la Suceava, CS Câmpina a învins clar, la șase goluri diferență, formația HC Bizău Ocna Șugatag, 22-16.

citeste mai mult
1542 vizualizari 26 May 2024 22:10 Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Noi medalii pentru atletismul câmpinean la Campionatul municipiului București pentru copii

Campionatul municipiului București la atletism pentru copii s-a încheiat duminică, sportivii câmpineni obținând noi medalii, dar mai ales speranța că drumul pe care s-a pornit este unul bun, dătător de speranțe că această frumoasă tradiție a Câmpinei va continua.

citeste mai mult
1540 vizualizari 26 May 2024 21:45 Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

Lido Câmpina punctează și la enduro - locul 2 la o competiție la Băicoi

O etapă a Campionatului Regional de Endurocros a avut loc sâmbătă, 25 mai, la Băicoi, la start aliniindu-se și doi sportivi ai clubului de motocros Lido Câmpina.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV