Câmpina va avea un festival de teatru pentru copii, în 2023

Actualitate (Categoria articolului)

Anunțul a fost făcut de Alin Moldoveanu, primarul municipiului Câmpina, la festivitatea de premiere a concursului de teatru pentru elevi, organizat de Bibilioteca Municipală ”Dr.C.I. Istrati”, festivitate care a avut loc pe scena Casei de Cultură ”Geo Bogza”, vineri, 10 iunie 2022, și despre care am scris pe larg aici.

Entuziasmat de calitatea interpretării teatrale a copiilor din Câmpina, primarul Alin Moldoveanu a spus că ”trebuie să avem în Câmpina un festival de teatru pentru copiii noștri, festival care să fie inclus în CâmpinArtelor 2023”. (video)
Este un proiect ambițios, dar perfect realizabil, probabil că fără o implicare a banilor publici, așa cum se derulează și ediția 2022 a proiectului CâmpinArtelor, un proiect pe care tinerii din Câmpina îl merită cu prisosință. După cum se știe deja, în Câmpina mai există un festival de teatru, care poartă numele marelui actor Mircea Albulescu și se derulează prin Asociația ”Teatrul Proiect”, fiind inițiat de regretatul Adrian Dochia. Început în anul 2013, Festivalul de teatru ”Mircea Albulescu” nu s-a mai desfășurat în ultimi doi ani, din cauza pandemiei, în toamna acestui an fiind programată ediția a VIII-a.

1936 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1844 vizualizari
12 aug. 2022 13:04

Chemați la un scandal, polițiștii câmpineni au constatat că bărbatul implicat, băut bine, d-abia se dăduse jos de la volan

Joi, 11 august, în jurul orei 19.00, polițiștii câmpineni au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie, despre faptul că soțul său este sub influența băuturilor alcoolice și face scandal.

5271 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?

Alte stiri recente

10 vizualizari
13 aug. 2022 07:25

Piața Centrală Câmpina organizează licitație publică pentru închirierea unor spații comerciale din Corpul C1

Serviciul Public de Administrare și Exploatare a Pieței Centrale Agroalimentare a Municipiului Câmpina anunță organizarea următoarei licitații publice deschise cu strigare pentru închiriere spații comerciale din Complexul CORP C1 al Pieței Centrale, după cum urmează:
CORP C1 TARABE:
Închirierea a 2 (două) amplasamente pentru comercializare legume-zarzavat
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (9A/10A)
- Amplasament sector legume – zarzavat în suprafață de 2 mp (17A/18A)

1668 vizualizari
12 aug. 2022 16:40

În perioada 13-15 august, dublu eveniment la Breaza: festival folcloric și târg de artă meșteșugărească și culinară

La Breaza, în Parcul ”Constantin Brâncoveanu”, va avea loc în perioada 13-15 august 2022 un dublu eveniment: a XVIII-a ediție a Festivalul Internațional de Folclor ”Calabreaza” și ediția a doua a Târgului de Artă Meșteșugărească și Culinară.