CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

- Social -

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.

Adunați, Poiana Câmpina, Provița de Jos, Provița de Sus
01.05.2024 – zi liberă, programul de colectare a deșeurilor pentru această zi se va efectua integral pe data de 08.05.2024.

Câmpina, Băicoi, Breaza, Comarnic, Telega
06.05.2024 – zi liberă, programul de colectare pentru această zi se va efectua integral pe data de 04.05.2024.

Secăria
06.05.2024 – zi liberă, programul de colectare pentru această zi se va efectua integral pe data de 13.05.2024.

Pentru celelalte localități unde Floricon Salub prestează serviciul de salubrizare, programul de colectare a deșeurilor rămâne neschimbat.


17 Apr 2024 20:13 1090 vizualizari


Comentarii


  • 17.04.2024 21:21 Florin Aveți grijă că luna viitoare se va scumpi din nou serviciile primitive ale Floricon.Trebuie sa fie ecologiști și unii trăiesc din bube,mucegaiuri și gunoi.Apa infestata și altele.Cpgc nu a mai funcționat și din cauza tensiunilor între Liviu Șoldan și Tiseanu,fiind susținut de PSD,de la CJ se dorea monopol și așa a apărut Hidro.,viața în Campina e scumpă.Fara 3000 Ron nu trăiești decent.Unui bucureștean poate ii convine dar sa trăiască și să aducă plus valoare tinerii exclus aici.Multumiti tuturor care au condus orașul,de aceea demografia e la jumătate.Un oraș al miștourilor,nu este ceea ce a fost.
1776 vizualizari 27 May 2024 07:32 Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina, premiați la Concursul Romanian Business Challenge

Camera de Comerț și Industrie Prahova a organizat la sediul său, în parteneriat cu Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” Ploiești, un important eveniment dedicat educației antreprenoriale în licee și instituții de învățământ superior, la care au participat și elevi de la Liceul Tehnologic ”Constantin Istrati” Câmpina.

citeste mai mult
601 vizualizari 25 May 2024 23:01 Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

Balerinele Dorinei Popa, premii după premii la concursuri importante din ultima lună

În Câmpina există Club Dans Dorina Popa, cu foarte mulți copii talentați, care petrec zilnic multe ore în sala de antrenament. În ultima lună, balerinele pregătite de Dorina Popa au participat la mai multe concursuri importante, de unde au venit cu numeroase premii.

citeste mai mult
1267 vizualizari 22 May 2024 20:06 Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Școala Postliceală ”Louis Pasteur” a continuat cursurile de prim-ajutor și de igienă la Școala Centrală Câmpina

Luni, 20 mai 2024, elevi și cadre didactice de la Școala Postliceală ”Louis Pasteur” din Câmpina au continuat cursurile de prim-ajutor și igienă, de această dată pentru elevii din ciclul primar și ciclul gimnazial de la Școala Gimnazială Centrală.

citeste mai mult
608 vizualizari 21 May 2024 07:29 Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Tineri din cinci țări promovează la Câmpina incluziunea socială prin muzică

Fundația Zamolxes din Câmpina va implementa proiectul ”SING - Social Inclusion for New Generation 2.0” o mobilitate a tinerilor Erasmus+, care va avea loc în perioada 29 mai - 5 iunie și va reuni 45 participanți din Bulgaria, Italia, Polonia, Lituania și, desigur, România. 

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV