Superliga B Prahova. Sportul Câmpina - Unirea Teleajen 1-0

Sport (Categoria articolului)

Arena ”Rafinăriei” arăta excelent, oferind condiții ideale pentru o partidă de fotbal, la primul joc oficial pe teren propriu din anul 2023 pentru echipa Sportul Câmpina.

În acest joc, Sportul Câmpina a întâlnit Unirea Teleajen, oferind spectatorilor prezenți la arenă un spectacol agreabil, peste nivelul competiției. A fost un joc echilibrat, cu perioade de dominare ale ambelor formații, în final impunându-se jucătorii lui Mara Ciobotaru cu scorul de 1-0, singura reușită a partidei fiind marcată de Țigănuș, dintr-un penalty just acordat de arbitrul Paul Manu.
Antrenorul Philip Basma a folosit pentru Sportul Câmpina următoarea formujă de joc: Dumitrache - Buzilă, Horjea, Rădulescu, D. Dogaru, Buștuc, Țigănuș, Coman, Corneanu, Biro, Pop. Rezerve: Stănulescu - A. Burloiu, Mârzea, Necula, Popa, Vintilă, M. Dogaru, Iordan.
Etapa viitoare, Sportul Câmpina va juca în compania formației Petrolul Ologeni, pe terenul acesteia, în tur câmpinenii impunându-se la limită, cu scorul de 3-2.

1787 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

898 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.

1315 vizualizari
03 iun. 2023 15:23

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - Teleajen Văleni 6-1

Ultimul meci pe teren propriu al brezenilor le-a adus - și oficial - tilul de campioană a județului, fiecare component al său primind la finele partidei cu Teleajen Văleni medaliile de campion. Iar brerzenii au onorat acest mokemnt printr-o victorie la scor de tenis, că tot suntem în plin Roland Garros, 6-1, fără drept de apel.

Alte stiri recente

691 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.