"Cartea umană", un proiect prin care șapte liceeni câmpineni susțin comunicarea față în față și combat comunicarea online

Actualitate (Categoria articolului)

Cei șapte tineri, elevi la liceele din municipiul Câmpina, lansează o adevărată provocare pentru generația lor - comunicarea față în față. De fapt, acesta și este scopul proiectului "Cartea umană", acela de a-i convinge pe adolescenți și tineri că este mult mai importantă comunicarea directă, față în față, decât cea în mediul online.

Alex Bejinariu Stamen, Andrei Dumitrache, Mara Andreea Găgeanu, Cosmin Găman, Sonia Ana-Maria Leoloacă, Denisa Andreea Răducu și Raluca Elena Voineag sunt cei șapte liceeni plini de vise și idei, care vor combată una dintre marile probleme ale generației lor: comunicarea online, unul dintre principalele motive pentru care tinerii își pierd abilitatea de a vorbi deschis cu o persoană, față în față. Cei șapte liceeni sunt cursanți ai programului național "Leaders Explore", iar ideea proiectului "Cartea umană" le aparține în totalitate. Un proiect la care inițiatorii așteaptă să li se alăture cât mai mulți tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, tineri care doresc să se întâlnească, să discute direct, să lege prietenii.
Toți cei care susțin comunicarea directă, care vor să se implice în acest proiect, care accepta provocarea lansată de cei șapte liceeni din Câmpina se pot înscrie în "Cartea umană" pe pagina de Facebook - CARTEA UMANĂ, sau pe WhatsApp, la numărul 0734.728.070.

4967 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1367 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1778 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1667 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1937 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.