Ioana Plăvan, campioană naţională la aruncarea suliţei, juniori I

Sport (Categoria articolului)

La Piteşti au loc timp de două zile (sâmbătă şi duminică) finalele Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I, competiţie la care şcoala câmpineană de aruncări şi-a reconfirmat valoarea. Cea mai bună performanţă a sportivilor câmpineni prezenţi la această competiţie, în prima zi de întreceri, a fost titlul naţional câştigat de Ioana Plăvan (antrenor - prof. Nicolae Pavel) la aruncarea suliţei.

Ioana Plăvan a câştigat fără prea mari emoţii proba de aruncare a suliţei, cu un rezultat de 45,33m, reuşit din a doua încercare, cu peste un metru şi jumătate faţă de ocupanta locului secund. Astfel, sportiva profesorului Nicolae Pavel confirmă un sezon de excepţie, încununat cu mai multe titluri naţionale, dar mai ales cu participarea la recentul Campionat Mondial de Atletism pentru Juniori de la Bydgoszcz, din Polonia.
Şi ceilalţi sportivi câmpineni prezenţi în prima zi a finalelor Campionatului Naţional de Atletism pentru Juniori I de la Piteşti au avut rezultate notabile:
Andreea Lungu - locul 5, aruncarea greutăţii, 10,16m
Andrei Richea - locul 7, aruncarea suliţei, 44,67m
Marius Vasile - locul 10, aruncarea greutăţii, 11,62m
Sebastian Oprea - locul 11, aruncarea greutăţii, 11,23m.
În sesiunea de duminică a finelelor, sportivii câmpineni au înregistrat următoarele rezultate:
Andreea Lungu - locul 4, aruncarea discului, 38,22m
Vlad Bădescu - locul 6, săritura în lungime, 6,42m
Marius Vasile - locul 7, aruncarea discului, 36,84m
Sebastian Oprea - locul 10, aruncarea discului, 31,38m.

8567 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

0 vizualizari
25 sept. 2022 20:41

Liga B Prahova. Muscelul Câmpina - Viitorul Provița de Sus 2-0

FC Muscelul a revenit în fața propriilor suporteri spernd într-o evoluție cât mai bună în fața unui adversar imprevizibil - Viitorul Provița de Sus.

120 vizualizari
25 sept. 2022 18:40

Medalii prahovene la Campionatul Național de Bob. Câmpineanca Georgeta Popescu, din nou pe podium

La finalul acestei săptămâni, la Câmpulung Muscel, acolo unde a avut loc zilele trecute Cupa României la bob, s-au desfășurat finalele Campionatului Național de Bob.

Alte stiri recente

724 vizualizari
25 sept. 2022 09:52

Consiliul Local Câmpina va aproba miercuri, 28 septembrie, noua hartă de impozitare. Vlahuță și Buciumului sunt în zona A de impozitare

Miercuri, 28 septembrie 2022, este programată ședința ordinară a Consiliului Local Câmpina, unul dintre proiectele aflate pe ordinea de zi fiind stabilirea și delimitarea noilor zone de impozitare. Un subiect sensibil, despre care se discută de ani buni și despre care, cu siguranță, se va mai discuta. Proiectul este inițiat de consilierii Valentin Crețu, Roxana Gheorghe, Noemi Ionescu, Liviu Briciu și Horațiu Zăgan.

411 vizualizari
24 sept. 2022 14:04

Demersuri pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei

1 comentarii

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina de miercuri, 28 septembrie 2022, se află și o informare privind corespondența purtată de Primăria Câmpina pentru includerea Muzeului memorial ”B.P. Hasdeu” în viitorul Centru cultural al Câmpinei.