Andreea Lungu a participat la Europenele de atletism sub 23 ani, din Finlanda

Sport (Categoria articolului)

Andreea Lungu se află în aceste zile în Finlanda, cu lotul național al României, unde participă la Campionatele Europene de Atletism pentru sportivi sub 23 ani.

Eleva antrenoarei Mihaela Marin, legitimată în prezent la CSM București, dar reprezentând și Câmpina, Andreea Lungu a participat vineri, 14 iulie, la calificările pentru finala probei sale preferate de aruncarea discului. ”A aruncat 47,59m, dar nu au fost de ajuns pentru a intra in finală. Per total a ocupat locul 19, dar deși nu a avut cea mai bună formă sportivă a ei, a concurat alături de cele mai bune atlete ale Europei. Eu personal consider că și lipsa antrenorului de lângă sportiv în probele tehnice își spune cuvântul în realizarea unui rezultat mai bun sau nu”, ne-a declarat Mihaela Marin, antrenorul Andreei Lungu.
Acum, luni, Andreea va reveni la Câmpina și va relua pregătirile pentru o scurtă perioadă, urmând ca pe 26 iulie să plece în Congo, acolo unde va participa alături de lotul național al României la Jocurile Francofoniei.

3556 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

116 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2095 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.