CS Câmpina a mai reuşit o "performanţă": a încuiat stadionul cu sportivii în interior

Sport (Categoria articolului)

CS Câmpina se pare că a decis să nu mai permită sub nicio formă intrarea sportivilor de la HM Junior pe terenul sintetic, pentru antrenamente. Iar ceea ce s-a întâmplat astăzi, la acest teren, este absolut jenant pentru toți cei implicați. Este adevărat că între CS Câmpina și HM Junior există un litigiu, dar pe de altă parte mai există și un contract despre care conducerea CS Câmpina spune că a fost reziliat unilateral, deși documentul prevede clar că rezilierea se poate face doar cu acordul părților sau în instanță. Din păcate, cei care suferă mai mult sunt copiii de la HM Junior, care au venit astăzi la antrenament și au găsit lacăt pe porțile terenului.

Nu este prima dată când conducerea CS Câmpina încuie, efectiv, stadionul din incinta Căminului Petrol pentru a împiedica jucătorii de la HM Junior să-şi desfăşoare antrenamentele. Și lacătul se pune cu bună-știință, pentru că programul celor de la HM este cunoscut. Situația de astăzi a fost chiar incredibilă, pentru că, atunci când au venit jucătorii de la HM, pe pista terenului se aflau deja la antrenamente sportivii de la Secţia de atletism a CSS "Constantin Istrati" Câmpina, conduşi de doi antrenori - Mihaela Marin şi Jenica Bran. Iar pentru a nu le permite celor de la HM Junior să intre pe teren, îngrijitorul a încuiat porțile cu atleții în incinta terenului. Practic, sportivii de la atletism au fost încuiați în interior, iar cei de la HM au rămas pe dinafară. O situație extrem de neplăcută și pentru unii și pentru alții.
Mai mult, la momentul la care sportivii de la HM constatau că nu pot intra pe teren pentru că au fost puse lacătele, a apărut şi o doamnă care dorea să alerge, accesul liber al câmpinenilor pentru alergare pe teren fiind garantat prin regulamentul adoptat de Consiliul Local Câmpina. "Alerg pe acest teren dinaintea modernizării lui. Am probleme la coloană şi medicul mi-a recomandat să fac alergări dar nu pe suprafeţe tari, astfel că pentru mine pista de aici este cea mai bună soluție. Profitând de faptul că astăzi este zi liberă, am vrut să alerg, dar m-am trezit că nu pot pătrunde în incintă, poarta fiind încuiată cu lacătul. Nu am înţeles, pentru că înăuntru erau sportivi, afară aşteptau alţii, dar terenul era închis. Nu mi-a dat nimeni nici o explicaţie", ne-a declarat Mihaela Nedelcioiu.
Am luat legătura și cu președintele CS Câmpina, Adrian Stoican, căruia i-am cerut un punct de vedere referitor la această situație de-a dreptul jenantă și iată ce ne-a declarat: "Nu au fost încuiați în interior, doar că nu au fost lăsați să intre cei de la HM Junior. Este tot ce știu și ce am discutat astăzi cu îngrijitorul". 
Revenind la situaţia propriu-zisă, este inacceptabil ca se ajunge la astfel de măsuri extreme, care nu fac deloc cinste Câmpinei. Să nu uităm, totuși, că acest teren a fost amenajat cu bani de la bugetul local. Este adevărat că se află în administrarea CS Câmpina, dar lacătul nu este o soluție civilizată chiar dacă aceste două cluburi sunt în litigiu.

7208 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Florin 30.04.2018 20:18 Rusinos pentru CSC,un club ce se vrea a fi al campinenilor.Nu am.citit de nici o performanta sportiva obtinuta la acest club municipal,in schimb am vazut ca este implicat in scandaluri de tot felul,cu un presedinte marioneta,condus din umbra de acest consilier Fratila,de care se pare ca nu vom scapa niciodata.Pacat, suntem de rasul judetului.Nu va este rusine cand vedeti acei copii care vor sa faca sport dar nu pot din cauza lacatelor pe care le ati pus pe porti.Rusine sa va fie...rusine domnilor din administratia locala care permiteti aceste magarii.RUSINE....RUSINE...RUSINE!!!
  • Virgil 01.05.2018 09:14 Stoican asta ori este ... ori este un mincinos fara pereche. Probabil ca nu stia ca aveti imagini atunci cand a declarat ca "nu au fost sportivi incuiati in interiorul stadionului". Se vede clar din imaginile prezentate de dvs, cum lacatul cu lant este pe poarta, iar unii sportivi sunt pe afara, altii sunt in interior. In fine, este evident. Eu cred ca Stoican ar trebui dupa gafa asta sa isi ceara public scuze! Sau mai bine sa isi dea demisia! Si el si Fratila si toti cei care il sustin pe acest ... fara nici o legatura cu sportul!

Sport

238 vizualizari
23 mar. 2023 19:53

Liga A Prahova, etapa a 21-a. Programul și delegările

La finalul acestei săptămâni sunt programate meciurile contând pentru etapa a 21-a din Liga A Prahova. Iată programul și delegările:

1206 vizualizari
22 mar. 2023 09:46

Echipa de junioare a CS Câmpina va juca vineri și sâmbătă meciurile din faza regională la Câmpina

Calificată în faza regională a Campionatului Național de Juniori, echipa feminină de handbal a CS Câmpina, antrenată de Daniel Vasile, va juca vineri și sâmbătă, chiar la Câmpina, partidele din grupele fazei regionale.

Alte stiri recente

125 vizualizari
23 mar. 2023 22:17

”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie 2023, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

109 vizualizari
23 mar. 2023 21:44

"Săptămâna Verde" la Școala Centrală Câmpina. Copiii au construit căsuțe pentru păsărele și au plantat puieți de brad

În această perioadă, la Școala Gimnazială Centrală Câmpina se derulează "Săptămâna Verde", fiind primul an școlar cu acțiunile de mediu incluse în program. Și au fost multe astfel de acțiuni, una mai frumoasă ca alta, pentru că "misiunea noastră este să facem și educație de mediu, să-i provocăm pe elevi să înțeleagă rostul tuturor eforturilor și a tuturor inițiativelor care se fac în această luptă pentru protejarea planetei", după cum ne-a declarat profesor învățământ primar Rodica Zăvoianu.