Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

Interviuri (Categoria articolului)

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Urmărind înregistrarea emisiunii cu Cristi Minculescu veți avea ocazia să aflați povești fabuloase - de la ce înseamnă muntele, alte expediții în afara granițelor, cum este să fii turist în Himalaya, având în vedere că vorbim totuși de un ghid montan profesionist. Apoi, veți afla cum a apărut idee expediției în Himalaya, detalii privind pregătirea, dar și lucruri care l-au surprins, în ciuda pregătirii minuțioase. Veți mai avea ocazia să auziți povești picante din Kathmandu, capitala Nepalului, dar și detalii neverosimile despre condițiile din baza de ascensiune spre Everest, o bază aflată la aproximativ 5.300 metri altitudine, dar din care nu lipsesc dotări pe care nu ți le imaginezi la o asemenea înălțime. Veți afla în detaliu cum a fost ascensiunea pe vârful Island Peak - 6.189 metri, dar și cum se vede lumea de la peste 6.000 metri altitudine. Veți mai afla cum e viața în Nepal, ce mâncăruri exotice a încercat, cât costă serviciile cărăușilor în Himalaya, dar și cât a costat întreaga expediție de trei săptămâni.
În fine, urmărind emisiunea noastră veți afla dacă este tentat Cristi Minculescu să repete experiența din Himalaya, dar și care este vârful de peste 7.000 metri pe care și l-a propus să-l cucerească anul viitor. Iar dacă mai sunt curiozități pe care le aveți și nu le veți afla răspunsul din emisiunea noastră, atunci veniți joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, la vernisajul expoziției de fotografii din Himalaya și veți avea ocazia să i le adresați chiar dumneavoastră lui Cristi Minculescu.

3648 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

5835 vizualizari
21 nov. 2022 07:07

Ce mai face câmpineanul Mihai Coșăreanu la 13 ani de la câștigarea concursului ”Naționala de Rock”

Pe 21 noiembrie 2009, la Casa de Cultură a Studenților din București, câmpineanul Mihai Coșăreanu (17 ani), elev la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”, câștiga Premiul I și Premiul de Virtuozitate la concursul de chitară ”Naționala de Rock”. Au trecut 13 ani de atunci și am vrut să vedem ce face astăzi talentatul Mihai Coșăreanu.

3014 vizualizari
15 nov. 2022 07:50

”Vrem să creștem gradul de atractivitate al serviciului public de transport local, atât pentru călători, cât și pentru operatorul serviciului”

4 comentarii

Afirmația aparține, la unison, consilierilor locali Valentin Crețu (USR-PLUS) și Cosmin Raț (POL), care au acceptat invitația noastră la o dezbatere publică reală pe tema transportului public local din Câmpina. A fost singura dezbatere organizată până acum pe marginea acestui subiect, după ce dezbaterea publică organizată de administrația locală, după consultarea publică, s-a dovedit a fi un fiasco.

Alte stiri recente

198 vizualizari
30 nov. 2022 15:58

Participare record la Concursul de creație literară pentru elevi de la Biblioteca Municipală ”Dr. C.I. Istrati” Câmpina

Concursul de creație literară adresat elevilor din școlile și liceele câmpinene a strâns la ediția din acest an un număr record de participanți - 92. Marți, 29 noiembrie, imediat după prânz, a avut loc festivitatea de premiere, la care administrația locală a fost reprezentată de Liviu Davidescu, consilier local, președintele Comisiei pentru Cultură și Tineret, din cadrul Consiliului Local Câmpina.

535 vizualizari
30 nov. 2022 13:58

Sărbătoarea ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României, sărbătorite la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina

Marți, 29 noiembrie, în sala de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina a avut loc o manfestare prin care au fost sărbătorite ”Sf. Andrei” și Ziua Națională a României. Chiar dacă la acest eveniment nu au putut lua parte decât elevi și cadre didactice ale acestei instituții de învățământ, manifestarea a fost una emoționantă și deosebit de frumoasă.