Cristi Minculescu, câmpineanul revenit din Himalaya - povești senzaționale, detalii inedite și o amintire de neuitat

Interviuri (Categoria articolului)

Luna trecută, timp de trei săptămâni, Cristi Minculescu a fost într-o expediție în Himalaya. Cristi Minculescu este câmpinean, ghid montan profesionist, un împătimit al muntelui. La întoarcerea din Himalaya, el a pregătit o expoziție de fotografii, al cărei vernisaj va avea loc joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, eveniment la care CâmpinaTV.ro este partener media. Până atunci, Cristi Minculescu a acceptat invitația la o emisiune, unde a povestit pe larg despre expediția în cel mai "râvnit" masiv montan din lume.

Urmărind înregistrarea emisiunii cu Cristi Minculescu veți avea ocazia să aflați povești fabuloase - de la ce înseamnă muntele, alte expediții în afara granițelor, cum este să fii turist în Himalaya, având în vedere că vorbim totuși de un ghid montan profesionist. Apoi, veți afla cum a apărut idee expediției în Himalaya, detalii privind pregătirea, dar și lucruri care l-au surprins, în ciuda pregătirii minuțioase. Veți mai avea ocazia să auziți povești picante din Kathmandu, capitala Nepalului, dar și detalii neverosimile despre condițiile din baza de ascensiune spre Everest, o bază aflată la aproximativ 5.300 metri altitudine, dar din care nu lipsesc dotări pe care nu ți le imaginezi la o asemenea înălțime. Veți afla în detaliu cum a fost ascensiunea pe vârful Island Peak - 6.189 metri, dar și cum se vede lumea de la peste 6.000 metri altitudine. Veți mai afla cum e viața în Nepal, ce mâncăruri exotice a încercat, cât costă serviciile cărăușilor în Himalaya, dar și cât a costat întreaga expediție de trei săptămâni.
În fine, urmărind emisiunea noastră veți afla dacă este tentat Cristi Minculescu să repete experiența din Himalaya, dar și care este vârful de peste 7.000 metri pe care și l-a propus să-l cucerească anul viitor. Iar dacă mai sunt curiozități pe care le aveți și nu le veți afla răspunsul din emisiunea noastră, atunci veniți joi, 26 mai, de la ora 18.00, la Casa de Cultură ”Geo Bogza”, la vernisajul expoziției de fotografii din Himalaya și veți avea ocazia să i le adresați chiar dumneavoastră lui Cristi Minculescu.

3041 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

2620 vizualizari
03 iun. 2022 19:57

Povestea unei câmpinence de succes - Cristina Petcu, de la ”Grigorescu” la... ONU

1 comentarii

V-am propus de curând un șir de interviuri - eveniment cu câmpineni care au povești de succes. Este și cazul episodului de față al acestui serial. Protagonistă este Cristina Petcu, absolventă în urmă cu zece ani a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” și care în prezent lucrează pentru Organizația Națiunilor Unite, fiind în cadrul unei misiuni de pace în Mali.

Alte stiri recente

1444 vizualizari
24 iun. 2022 10:37

93,56% dintre elevii din Câmpina, care au susținut Evaluarea Națională, au obținut media generală peste 5

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate, joi după-amiază, rezultatele la Evaluarea Națională și sunt rezultate bune pentru elevii câmpineni. 270 elevi de clasa a VIII-a s-au înscris la Evaluarea Națională în Câmpina. Dintre aceștia, șase nu s-au prezentat la susținerea celor două probe ale examenului (limba și literatura română, respectiv matematică). Dintre cei 264 elevi care au susținut examenul, 247 au obținut media generală peste 5.00 (adică 93,56%), iar 17 - sub 5.00. Nu s-a obținut nicio medie generală de 10, în schimb, patru elevi au avut nota 10 la matematică și un elev a obținut 10 la română. La nivelul județului Prahova, șapte absolvenți de clasa a VIII-a au obținut media generală 10, șase dintre ei sunt din Ploiești, iar unul de la Filipeștii de Pădure.

4440 vizualizari
24 iun. 2022 07:32

Circulație oprită pe Bulevardul Bălcescu din Câmpina, de la sensul giratoriu până la Casa Tineretului, sâmbătă, 25 iunie 2022, de la 9.00 la 13.00

Primăria Câmpina anunță că traficul rutier va fi oprit pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, între intersecțiile cu străzile Câmpului și Orizontului, sâmbătă 25 iunie 2022, în intervalul orar 9.00-13.00.