Floricon Salub a reluat programul de ridicare a deșeurilor vegetale în Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Operatorul de salubritate Floricon Salub a reluat programul de ridicare a deșeurilor vegetale de la populație, după perioada rece. Asta, cu atât mai mult cu cât locuitorii au început și curățenia de primăvară în curți și grădini. Floricon ridică gratuit deșeurile vegetale, dar trebuie menționat faptul că există un program de ridicare a acestor deșeuri. 

Programul de ridicare a deșeurilor vegetale de la populație:
Cartierul Câmpinița - deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de miercuri din fiecare lună 
Cartierul Muscel - deșeurile vegetale se ridică în a doua și a patra zi de vineri din fiecare lună
Primăria face apel la populație să scoată deșeurile vegetale în dreptul proprietății în ziua anterioară ridicării, după ora 16.00, sau în dimineața zilei în care se efectuează colectarea.

În celelalte zone, deșeurile vegetale se ridică săptămânal, bilunar sau lunar, în zilele în care se efectuează măturatul manual, astfel:
Program săptămânal
Luni - Str. Sondei, Str. Maramureş, Str. Ana Ipătescu, Str. Toma Ionescu, Al. Margaretei, Str. Victoriei, Al. Cutezători, Str. 1 Mai, Aleea Sondei – Biserica “Sf. Paraschieva”, Bulevardul Culturii, scări “Gura Leului”
Marți - Str. Tudor Vladimirescu, Str. Milcovului, Str. Democraţiei, Str. Al. Odobescu, Str. Conductelor, Str. Vlahuţă
Miercuri  - Str. Goleşti, Str. 1 Mai, Str. Cercului, Str. Narciselor, Str. I.L. Caragiale, intrare TCO, Str. Mărăşeşti, Str. Amurgului, scări Mărăşeşti – Plevnei
Joi - Str. Vasile Alecsandri, Str. Simion Bărnuţiu, Str. George Bariţiu, Str. Ardealului, Al. Scărişoara, Str. Badea Cârţan, Aleea Verii, Aleea Școlii, Str. Castanilor (1/2)
Vineri - Str. Erupţiei, Str. Energiei, Str. 1 Mai, Str. Zorilor, Str. Ecaterina Teodoroiu (între Cuza şi staţia Oxigen), Str. Cuza (între 1 Mai şi Vladimirescu), Str. Podului, Str. Dr. Babeş, Calea Doftanei (Răcitor – Voila), Bulevardul Culturii, Str. Nouă 

De două ori pe lună: Cartierul Voila, Calea Doftanei (Voila – Pod Telega), Str. I. Câmpineanu, Str. Fabricii

O dată pe lună: Zona Progresului (străzile Atelierelor, Avram Iancu, Oradea, Făgăraș, Ciceu, Beiuş, Independenţei, Muncii, Petre Liciu, Năsăud, 24 Ianuarie), Zona Dimitrie Bolintineanu (străzile Ţiţeiului, Tineretului, Petru Rareş, Horia, Cloşca, Crişan, Coşbuc, Ion Creangă, Solidarității), Cartier Slobozia, În Luncă, Str. Pictor Grigorescu, Str. Muscelului, Str. Rezervoarelor, Str. Podului, Str. Grindului, Str. Salcâmului, Str. Privighetorii, Str. Lacului, Str. Stânjeneilor, Str. Sulfinei, Str. Luceafărului, Str. Geo Bogza, Al. Macului, Str. Târnava Mare, Str. Târnava Mică

5513 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • petre daniela 23.05.2019 12:17 Buna ziua, locuiesc pe strada Muscelului. Ridicarea deseurilor vegetale se face pe aceasta strada o data pe luna. Se pot da mai multe detalii?
  • STEFAN 14.03.2020 12:55 ESTE NORMAL CA SACII CU GUNOI SELECTAT SA FIE COLECTATI DE ALTE ''PERSOANE'', INAINTEA MASINII, TRIMISA DE FLORICON ?

Actualitate

1577 vizualizari
02 oct. 2023 11:38

Fostul primar al Câmpinei, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Faptele s-au prescris...

1 comentarii

Ceea ce era de așteptat, iată că s-a întâmplat. Fostul primar al municipiului Câmpina, Horia Tiseanu, scapă de procesul penal. Tribunalul Prahova a dispus încetarea procesului pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de influență și abuz în serviciu ca urmare a intervenției prescripției răspunderii penale. Era de așteptat să se ajungă la acest lucru în condițiile în care vorbim de un proces început în toamna lui 2017, deci în urmă cu șase ani, care a avut zeci de amânări ale cauzei, care a fost reluat de la administrarea probelor după promovarea judecătorului și care a avut, anul acesta, nu mai puțin de zece amânări ale pronunțării sentinței.

1717 vizualizari
01 oct. 2023 09:07

Problema turnului înclinat s-a discutat în Consiliul Local Câmpina. Deocamdată, fără niciun rezultat...

2 comentarii

După ce Partidul Câmpina Curată a lansat o petiție online pentru strângerea de semnături în vederea demolării turnului înclinat, în cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local Câmpina din 27 septembrie 2023, subiectul a fost adus în discuție de consilierul PSD, Livia Lupu.

Alte stiri recente

231 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

436 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.