Un câmpinean la Seul. Dr. Călin Tiu participă la congresul anual al Society for Medical Innovation and Technology

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, președintele Fundației Medis Câmpina, dr. Călin Tiu, participă la Seul la congresul anual al Society for Medical Innovation and Technology, renumitul medic câmpinean fiind un obișnuit al congreselor internaționale și recunoscut în întreaga lume medicală pentru activitatea sa.

Society for Medical Innovation and Technology desfășoară anual un congres internațional, la care participă medici din întreaga lume. De altfel, în 2009, Fundația Medis din Câmpina a fost cea care a organizat la Sinaia acest congres internațional.
La evenimentul care se desfășoară în aceste zile în capitala Coreei de Sud, dr. Călin Tiu a prezidat o sesiune de Training and Simulators și a fost invitat să țină o prelegere despre tehnologia ca mijloc de îmbunătățire a performanței în educația chirurgicală. De asemenea, în cadrul congresului de la Seul, președintele Fundației Medis a fost reales în Comitetul Director al Society for Medical Innovation and Technology pentru următorii patru ani, demonstrând astfel încât o dată recunoașterea de care se bucură la nivel internațional.

3413 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihnea 10.11.2018 21:57 Felicitari domnului doctor pentru tot ce face!

Actualitate

1112 vizualizari
21 sept. 2023 18:52

A fost dat startul lucrărilor de realizare a rețelelor de apă și canalizare în Breaza, Comarnic și Sinaia

Miercuri, 20 septembrie, în localitățile Breaza, Comarnic și Sinaia a fost dat startul oficial al lucrărilor de realizare a rețelei de apă și canalizare, proiect care se derulează prin Hidro Prahova, cu finanțare europeană, valoarea totală - pentru toate cele 42 localități din județ, incluse în acest proiect - fiind de aproximativ 700 milioane euro.

1484 vizualizari
20 sept. 2023 15:59

Primim de la cititori. Pe Strada Petre Liciu problemele continuă...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis pe numărul de whatsapp 0733.388.425 mai multe imagini cu Strada Petre Liciu. Un subiect care, din păcate, nu este nou, despre care am mai scris, dar, iată, oamenii apelează tot la noi.

Alte stiri recente

1123 vizualizari
21 sept. 2023 21:05

La Câmpina, noul an școlar a început cu probleme cu iz politic și nu numai

Suntem doar în a doua săptămână a noului an școlar și deja apar probleme cu un puternic iz... politic, ceea ce nu ar avea ce să caute într-o societate normală, într-un sistem de educație sănătos. Se întâmplă la Câmpina unde apropierea anului electoral 2024 pare să fi încețoșat mințile unor politicieni care par dispuși la orice de dragul unor voturi.

695 vizualizari
21 sept. 2023 16:12

Liga A Prahova, etapa a 8-a. Programul și delegările

Ajunsă la etapa a 8-a, Liga A Prahova programează la finalul acestei săptămâni noi partide. Iată programul și delegările: