Un câmpinean la Seul. Dr. Călin Tiu participă la congresul anual al Society for Medical Innovation and Technology

Actualitate (Categoria articolului)

În aceste zile, președintele Fundației Medis Câmpina, dr. Călin Tiu, participă la Seul la congresul anual al Society for Medical Innovation and Technology, renumitul medic câmpinean fiind un obișnuit al congreselor internaționale și recunoscut în întreaga lume medicală pentru activitatea sa.

Society for Medical Innovation and Technology desfășoară anual un congres internațional, la care participă medici din întreaga lume. De altfel, în 2009, Fundația Medis din Câmpina a fost cea care a organizat la Sinaia acest congres internațional.
La evenimentul care se desfășoară în aceste zile în capitala Coreei de Sud, dr. Călin Tiu a prezidat o sesiune de Training and Simulators și a fost invitat să țină o prelegere despre tehnologia ca mijloc de îmbunătățire a performanței în educația chirurgicală. De asemenea, în cadrul congresului de la Seul, președintele Fundației Medis a fost reales în Comitetul Director al Society for Medical Innovation and Technology pentru următorii patru ani, demonstrând astfel încât o dată recunoașterea de care se bucură la nivel internațional.

3478 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Mihnea 10.11.2018 21:57 Felicitari domnului doctor pentru tot ce face!

Actualitate

155 vizualizari
03 mar. 2024 09:36

"Ne considerăm mințiți" în privința respectării legalității la adoptarea bugetului local al Câmpinei

A fost sau nu adoptat legal bugetul municipiului Câmpina? Aceasta este întrebarea și răspunsul ar trebui să fie afirmativ de vreme ce bugetul a avut toate avizele de legalitate. Numai că, două ședințe la rând, în plenul Consiliului Local s-a ridicat problema încălcării unui articol din Legea Finanțelor Publice Locale.

214 vizualizari
03 mar. 2024 09:05

Primim de la cititori. Mizeria dintr-o stație de taxiuri, din Câmpina

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis câteva imagini surprinse joi dimineață în stația de taxiuri din apropierea stației de carburanți OMV.

Alte stiri recente

29 vizualizari
03 mar. 2024 12:24

Baschetbalistele de la CS Câmpina, locul 8 la turneul final sub 15 ani

Calificate la turneul final, fetele de la echipa de baschet juniori sub 15 ani a CS Câmpina au participat în aceste zile la competiția găzduită de Sala Sporturilor din Alexandria.

121 vizualizari
03 mar. 2024 11:24

Proiect româno-moldovean pe tema Mărțișorului la Grădinița ”Iulia Hasdeu” Câmpina

După cum v-am informat deja, pe 1 Martie 2024, Grădinița “Iulia Hasdeu” din Câmpina a derulat o activitate foarte frumoasă - ”Mărțișorul, între tradiție, creativitate și Patrimoniul UNESCO”, în cadrul proiectului transfrontalier ”Grădinițele prieteniei”, la care participă unități de învățământ preșcolar din România și Republica Moldova.