Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina au promovat în Liga A Prahova, la fotbal

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă după-amiază, au avut loc toate partidele pentru configurația superioară a clasmentului în Superliga B Prahova, la fotbal.

Lider înaintea ultimei etape a campionatului, Triumf Poiana Câmpina, a dispus fără emoții de ”lanterna roșie”, Avântul Tomșani, cu scorul de 5-2. La rândul său, CS Câmpina a profitat de pasul greșit făcut pe teren propriu de CS Blejoi II, doar 1-1 cu Viitorul Puchenii Mari, astfel că victoria cu 6-2 în fața formației AS Starchiojd a dus la evitarea barajului pentru CS Câmpina, care și-a asigurat astfel promovarea directă.
A fost un sezon dificil și ciudat, mai ales în a doua sa parte, dar acum este un moment de bucurie și se cuvine să felicităm ambele formații - Triumf Poiana Câmpina și CS Câmpina - pentru promovarea în Liga A Prahova!

3842 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

170 vizualizari
17 apr. 2024 21:24

Rezultate excepționale pentru sportivii de la Barracuda Câmpina în prima zi a Campionatului Național de Înot

La Complexul Olimpic de Natație de la Otopeni se desfășoară, în perioada 17-21 aprilie 2024, Campionatul Național de Înot pentru Seniori, Tineret și Juniori I-II, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern. În prima zi a întrecerilor, sportivii de la Clubul Barracuda Câmpina, antrenați de Gabriel Cojocaru, au obținut rezultate extraordinare.

443 vizualizari
17 apr. 2024 18:22

De ce nu mai vin câmpinenii la competițiile sportive?

1 comentarii

De o bună bucată de vreme încoace, la competițiile sportive de la Câmpina vin tot mai puțini spectatori. Care ar fi cauza acestei lipse de interes din partea câmpinenlor față de orice fel de sport?

Alte stiri recente

173 vizualizari
17 apr. 2024 20:49

Programul de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina a fost modificat pentru perioada 1 Mai – Sfintele Paște

Floricon Salub anunță modificarea programului de colectare a deșeurilor vegetale în Câmpina, în perioada 1 Mai – Sărbătorile Pascale, având în vedere faptul că vor exista șase zile libere (1-6 mai 2024).

149 vizualizari
17 apr. 2024 20:13

Modificări în programul de colectare a deșeurilor menajere, la Câmpina și localitățile învecinate, în perioada 1-6 mai 2024

1 comentarii

Programul de colectare a deșeurilor menajere de la populație va suferi unele modificări de 1 Mai și Sfintele Sărbători Pascale, având în vedere că în perioada 1-6 mai este o minivacanță și nu se lucrează.