Campanie de dezinsecție la Câmpina, în perioada 24-27 mai 2022

Social (Categoria articolului)

La solicitarea Primăriei Câmpina, societatea Floricon Salub va efectua o acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor și căpușelor, în perioada 24-27 mai, după ora 18.00. 

Dezinsecția se va efectua cu echipamente specializate de stropire, după următorul grafic:
24 mai – Zona verde de la Hotelul Muntenia, Poșta Veche, BCR, Pasajul de la Ceas, Parcul Regele Mihai I, Parcul Trandafirilor, Parcul "Iulia Hasdeu" (fost Durbac), Parcul Dr. Constantin Istrati, zona verde de la Bazin Câmpinița, parcurile de la Lacul Bisericii și Lacul Curiacul, parcarea Spitalului Municipal
25 mai – Parc Miorița, parcul din zona Pram (Aleea Clopoței), parcurile de pe Erupției, Orizontului, Bucea, Rozelor, B.P. Hasdeu, Odobescu, Milcovului, Victoriei, zona verde dintre Casa Tineretului și Pram
26 mai – Parcul de pe Bulevardul Culturii, zona stradală, versanții și zona skate-park de pe Bulevardul Culturii, Parc Prichindelul (Rezervoarelor), parcurile Turnătorie și Progresul
27 mai – Zona de agrement Fântâna cu Cireși și zona verde din Cartierul Uniunea Europeană
Programul stabilit de Primărie și Floricon Salub ar putea suferi unele modificări în funcție de condițiile meteo.

 

2662 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Social

1921 vizualizari
31 mar. 2023 20:54

Programul de colectare a deșeurilor menajere în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și localitățile învecinate

Operatorul de salubritate Floricon Salub SRL anunță programul după care va acționa pentru ridicarea deșeurilor în perioada Sărbătorilor Pascale, la Câmpina și în localitățile limitrofe. Modificările intervin în ceea ce privește 17 aprilie 2023, a doua zi de Paști, zi în care nu se lucrează. În restul zilelor, se va desfășura programul normal de colectare a deșeurilor.

1712 vizualizari
29 mar. 2023 08:40

Primăria Sinaia deschide Campania “Verde Crud”, cea mai amplă acțiune de curățenie și înfrumusețare a orașului

Campania "Verde Crud" 2023 se va derula în perioada 30 martie-13 aprilie 2023 și este pentru al 18-lea an consecutiv când Primăria Sinaia organizează această campanie de curățenie și înfrumusețare a orașului.

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.