Superliga B Prahova. AS Gherghița - Sportul Câmpina 4-3. Au condus de două ori, dar au părăsit terenul învinși

Sport (Categoria articolului)

Meci spectaculos, cu nu mai puțin de șapte goluri, cu răsturnări de situație, cu greșeli de arbitraj, iar la final cu o victorie a gazdelor, poate nemeritată, remiza fiind mult mai echitabilă.

Elevii lui Pălăncianu și Basma au deschis scorul, încă din minutul 10, prin Ed. Constantin. Apoi, după două ocazii uriașe ale câmpinenilor și un gol nevalidat, tot pentru ospeți, gazdele au egalat, dar Corneanu i-a dus pe câmpineni în avantaj înainte de pauză. Imediat după începerea reprizei secunde, gazdele au egalat, apoi au preluat conducerea pentru prima dată după un penalty acordat de arbitrul Robert Nuțu după un fault în atac în afara suprafeței de pedeapsă, interpretat ca fault comis de apărător și ”mutat” în suprafața de pedeapsă. Chiar și așa, câmpinenii au egalat prin Mosor, dar pe final, un șut deviat, dintr-o lovitură liberă, a adus victoria gazdelor.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pe: V. Dumitrache - R. Coman, A. Coman, Biro, Rădulescu, Buștuc, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, Cornenu, Bej. Au mai intrat: Mosor și Cafadaru.
Etapa viitoare, duminică, 28 noiembrie, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Brădetul Ștefești.

3234 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1956 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4779 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

1112 vizualizari
14 aug. 2022 19:40

Ce a dezvăluit inundația de pe Strada Petre Liciu: zeci de familii din Câmpina deversează reziduurile menajere în canalizarea pluvială!

În cursul acestei dimineți vă prezentam o serie de imagini surprinse de un cititor CâmpinaTV.ro pe Strada Petre Liciu - detalii, aici.

2192 vizualizari
14 aug. 2022 16:29

Mircea Baniciu, impresionat de publicul câmpinean. Sute de oameni au stat în ploaie să asculte și să cânte refrenele sale

Mircea Baniciu a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 13 august, în cadrul evenimentului ”Câmpina Summer Park Music”, organizat de Casa de Cultură ”Geo Bogza”.