Superliga B Prahova. AS Gherghița - Sportul Câmpina 4-3. Au condus de două ori, dar au părăsit terenul învinși

Sport (Categoria articolului)

Meci spectaculos, cu nu mai puțin de șapte goluri, cu răsturnări de situație, cu greșeli de arbitraj, iar la final cu o victorie a gazdelor, poate nemeritată, remiza fiind mult mai echitabilă.

Elevii lui Pălăncianu și Basma au deschis scorul, încă din minutul 10, prin Ed. Constantin. Apoi, după două ocazii uriașe ale câmpinenilor și un gol nevalidat, tot pentru ospeți, gazdele au egalat, dar Corneanu i-a dus pe câmpineni în avantaj înainte de pauză. Imediat după începerea reprizei secunde, gazdele au egalat, apoi au preluat conducerea pentru prima dată după un penalty acordat de arbitrul Robert Nuțu după un fault în atac în afara suprafeței de pedeapsă, interpretat ca fault comis de apărător și ”mutat” în suprafața de pedeapsă. Chiar și așa, câmpinenii au egalat prin Mosor, dar pe final, un șut deviat, dintr-o lovitură liberă, a adus victoria gazdelor.
Antrenorii Marius Pălăncianu și Philip Basma au trimis în teren pe: V. Dumitrache - R. Coman, A. Coman, Biro, Rădulescu, Buștuc, A. Burlacu, R. Burlacu, Ed. Constantin, Cornenu, Bej. Au mai intrat: Mosor și Cafadaru.
Etapa viitoare, duminică, 28 noiembrie, Sportul Câmpina va întâlni pe teren propriu formația Brădetul Ștefești.

3510 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

143 vizualizari
26 feb. 2024 10:01

Cinci victorii și o remiză în jocurile amicale susținute de echipa de fotbal a CS Câmpina în această iarnă

La finalul săptămânii viitoare începe returul Ligii A Prahova, la fotbal, astfel încât am considerat momentul oportun pentru o scurtă retrospectivă a jocurilor amicale disputate în această iarnă de formația pregătită de Claudiu Dumitrescu și Mugurel Dedu.

2097 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.