Scurt și la... subiect, cu Mihaela Marin, coordonatorul CSS ”Constantin Istrati” Câmpina

Interviuri (Categoria articolului)

Începem un nou format de emisiune, în care vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări atât în legătură cu cariera profesională a invitaților noștri, dar și din viața lor particulară.

Invitatul primei ediții a emisiunii ”Scurt și la subiect” este Mihaela Marin, antrenorul coordonator al CSS ”Constantin Istrati” Câmpina.
Urmărind noul nostru format de emisiune veți afla răspunsul Mihaelei Marin la întrebări din sport - ”Dacă nu ați fi făcut atletism, ce alt sport v-ar fi tentat?” sau ”Cine este omul care v-a influențat cel mai mult cariera?” sau ”Care a fost cea mai frumoasă amintire din cariera sportivă?”, ”Cel mai bun sportiv pe care l-ați antrenat până acum?”, dar și întrebări din viața personală, la care, probabil, invitata noastră nu a răspuns niciodată până acum public - ”Care a fost cel mai bun sfat primit în viață?” sau ”Dacă v-ar fi plăcut să fiți și mamă de fetiță?” sau ”Care a fost cea mai mare provocare a vieții dumneavoastră de până acum?”, precum și clasicele preferințe - de la filme la mărci de automobile sau vacanțe.
Vă invităm să urmăriți emisiunea ”Scurt și la... subiect”, pentru că... merită!

5687 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Interviuri

3162 vizualizari
31 mar. 2023 22:12

Scurt și la... subiect, cu Gabriel Dima, artist plastic

În această serie de interviuri vă vom oferi ocazia să aflați și alte lucruri din viețile unor oameni cunoscuți din Câmpina. Emisiunea se desfășoară în format flash-interviu, cu întrebări punctuale și răspunsuri scurte și... la subiect. Vor fi întrebări legate atât de cariera profesională a invitaților noștri, cât și de viața lor particulară.

2605 vizualizari
27 mar. 2023 20:41

Consilierul Cosmin Raț: ”Am făcut tot ce depindea de mine pentru ștrand și pentru parcul de pe Strada Oituz”

4 comentarii

În urmă cu aproape șase luni, în cadrul unei emisiuni tot la CâmpinaTV.ro, consilierul local Cosmin Raț, din partea Partidului Oamenilor Liberi, atenționa că dacă nu sunt scoase la licitație în jumătate de an ștrandul de la Casa Tineretului, precum și parcul de pe Strada Oituz, fost Mițu-Chițu, va demisiona din Consiliul Local Câmpina.

Alte stiri recente

1539 vizualizari
01 apr. 2023 19:00

Liga A Prahova, etapa a 22-a. Rezultate și clasament

Sâmbătă au avut loc primele meciuri ale etapei a 22-a, din Liga A Prahova. Celelalte meciuri ale rundei sunt programate mâine dimineață. Iată rezultatele partidelor de până acum și clasamentul actualizat:

712 vizualizari
01 apr. 2023 18:51

Liga A Prahova. Tricolorul Breaza - CS Câmpina 4-0

Derby-ul campionatului Ligii A Prahova a fost așteptat cu mare interes la Breaza. Gazdele veneau după despărțirea de antrenorul principal, Costin Plăvache, dar dornice să-și ia revanșa după înfrângerea din tur, singura a liderului, în vreme ce câmpinenii își doreau să demonstreze că acea victorie nu a fost una întâmplătoare și că ei ar merita să ocupe prima poziție a clasamentului la nivel județean.