Cornel Brătilă - ”Forever Young”, în cadrul Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor 2023

Eveniment (Categoria articolului)

”Forever Young” a fost unul dintre cele mai frumoase momente muzicale din cadrul ediției 2023 a Festivalului CâmpinArtelor și Sporturilor. Un moment susținut chiar de un câmpinean - Cornel Brătilă, evenimentul fiind propus și coorganizat de Fundația pentru Tineret ”Zamolxes”, condusă de Florin Predescu, una asociațiile care s-a implicat cel mai mult în acest festival.

Cornel Brătilă a cântat cu mult drag în Câmpina sa. Vă reamintim că este omul care a produs orchestrația la Imnul Câmpinei și chiar dacă este mai cunoscut în America decât în România, revine de fiecare dată acasă, la Câmpina, unde ori de câte ori are ocazia cântă cu mare drag.
Cornel Brătilă a demonstrat că este un adevărat one man show - a cântat cu vocea, cu chitara, la clape a coborât printre spectatori și a făcut un spectacol pe care sute de câmpineni l-au savurat. A cântat din muzica anilor 80, melodii care au răscolit amintirile celor aflați la prima lor tinerețe în acea perioadă. Îmbucurător, însă, foarte mulți tineri au demonstrat că știu versurile acestor melodii și au încins atmosfera din Parcul Regele Mihai I, duminică seară, la concertul ”Forever Young”, susținut de câmpineanul Cornel Brătilă.
Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor va continua până la 1 octombrie 2023.

2149 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • diss 25.09.2023 14:18 Complimenti!👏

Eveniment

1542 vizualizari
04 dec. 2023 08:41

Concert de colinde la Casa Tineretului din Câmpina, susținut de Corul de copii DYNAMIS

Corul de copii DYNAMIS, dirijat de profesor Alina Dobrică, va urca pe scena Casei Tineretului din Câmpina sâmbătă, 16 decembrie 2023, de la ora 17.00. Copiii vor susține un superb concert de colinde din diferite zone ale lumii. Intrarea este liberă.

2745 vizualizari
03 dec. 2023 08:38

Produse artizanale și obiecte de artă populară la micul Târg de Crăciun din grădina Castelului Iulia Hasdeu

Micul Târg de Crăciun din grădina Castelulului Iulia Hasdeu din Câmpina și-a deschis ieri porțile și a reprezentat o surpriză plăcută pentru vizitatorii Muzeului Memorial B.P. Hasdeu. Nu este un târg obișnuit, nu vă așteptați să găsiți aici vin fiert sau diverse mâncăruri tradiționale. Este un târg cu produse artizanale și obiecte de artă populară, realizate manual de meșteșugari din zona Câmpinei.

Alte stiri recente

1111 vizualizari
05 dec. 2023 20:14

Accident pe DN1, la Nistorești. Un bărbat de 71 ani și-a pierdut viața

În urmă cu puțin timp, pe DN1, la Nistorești, a avut loc un accident grav de circulație.

1521 vizualizari
04 dec. 2023 20:19

Reabilitarea Blocului 7ABC din centrul Câmpinei, aproape de finalizare în mai puțin de nouă luni de la începerea lucrărilor

Unul dintre proiectele care a beneficiat de deblocarea fondurilor europene la Câmpina este cel privind reabilitarea Blocului 7ABC, situat pe Bulevardul Carol I, în zona centrală a Câmpinei. După aproximativ nouă luni de la începerea efectivă a lucrărilor, reabilitarea blocului a fost finalizată, schelele au fost scoase, blocul arată ca nou, iar singurele lucrări care mai sunt de realizat sunt la interior - vopsirea holurilor și înlocuirea lifturilor.