Accident îngrozitor în această dimineață, pe DN1, la Nistorești. Un taxi a intrat sub un TIR

Social (Categoria articolului)

UPDATE - La ora 8.30 au fost ridicate restricțiile din trafic și pe DN1 se circulă normal pe ambele sensuri.

Un nou accident tragic s-a produs în această dimineață, în jurul orei 3.10, pe DN1, la Nistorești. Un taxi cu număr de înmatriculare de Sibiu a intrat sub un TIR. În urma impactului extrem de puternic, conducătorul auto și pasagerul din taxi (o tânără care, cel mai probabil, dorea să ajungă la Aeroportul Otopeni) au murit pe loc. Din primele cercetări reiese că șoferul autoturismului a ațipit la volan și a intrat pe contrasens.

Accidentul s-a produs chiar sub pasarela de la Halta CFR Nistorești. Autoturismul taxi se deplasa spre București, iar TIR-ul (cu număr de înmatriculare de Buzău) mergea spre Brașov, ambele deplasându-se cu viteză mare. Potrivit polițiștilor, după impact, TIR-ul a târât efectiv taxi-ul pe mai bine de 100 de metri. Victimele au fost scoase cu greu dintre fiarele contorsionate ale mașinii, de către echipajele de intervenție de la ISU. Pe DN1 se circulă restricționat și la această oră (8.00). Traficul este dirijat pe câte o bandă de mers pe ambele sensuri.

12336 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Marian 05.05.2016 08:34 SEPARATOARELE DE SENS SALVEAZĂ VIEȚI!

Social

1433 vizualizari
25 feb. 2024 10:16

La Câmpina, Fundația Zamolxes a deschis Academia STEAM, o șansă pentru viitorul multor tineri

Centrul pentru Tineret Zamolxes din Câmpina a fost gazda deschiderii Academiei STEAM, un eveniment la care a fost prezent și primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu.

1313 vizualizari
21 feb. 2024 23:01

Câștigătorii concursului de fotografie OBIECTIV: CÂMPINA CURATĂ

1 comentarii

Asociația Câmpina Curată și Partidul Câmpina Curată au organizat un concurs inedit de fotografie, prin care s-a dorit aducerea în atenția publicului a unor probleme legate de curățenia din municipiul Câmpina. Ȋn ciuda temei aparent negative, acest concurs a constituit un mesaj pozitiv pentru schimbare, o campanie de conștientizare și implicare activă. Câteva sute de fotografii au fost înscrise în concurs de către fotografi amatori și profesioniști.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.