Cupa României, optimi, faza judeţeană. Avancronici. Se joacă doar două meciuri din opt!

Sport (Categoria articolului)

Sâmbătă, 25 februarie, se reia competiţia fotbalistică judeţeană, cu partide din cadrul optimilor de finală ale fazei judeţene a Cupei României. Din 8 meciuri, unul nu se mai dispută, AS Tufeni - CS Păuleşti, după ce formaţia din Tufeni s-a desfiinţat. Din celelalte 7, se joacă doar două, restul partidelor fiind programate pe 5 aprilie. Iată avancronicile celor două meciuri care sunt programate sâmbătă, 25 februarie.

sâmbătă, 25 februarie, ora 14.00
Mizil: Rapid Mizil - Petrolul Ploieşti
Loc în clasament: Rapid Mizil - locul 4 în Superliga B; Petrolul Ploieşti - locul 1 în Liga A.
Ultimul meci oficial: Ştiinţa Albeşti - Rapid Mizil 0-1; Petrolul Ploieşti - CS Măneşti Coada Izvorului 9-1.
Cum s-au calificat: Rapid Mizil - 3-0 cu Progresul Boldeşti Grădiştea; 3-2 cu CSO Plopeni / Petrolul Ploieşti - 7-1 cu Unirea Teleajen.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: Rapid Mizil - 0-3 cu Tricolorul Breaza, în optimi / Petrolul Ploieşti nu a participat la ediţia trecută a Cupei României.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: nu s-au mai întâlnit într-un meci oficial.
Chiar dacă formaţia din Mizil se doreşte a fi continuatoarea unei echipe cu tradiţie în fotbalul românesc, este foarte probabil că nu va putea emite pretenţii în faţa echipei care va câştiga actuala ediţie a campionatului.

Blejoi: AS Măgura Trestioara - CS Blejoi
Loc în clasament: AS Măgura Trestioara - locul 5 în Superliga B; CS Blejoi - locul 2 în Liga A.
Ultimul meci oficial: AS Măgura Trestioara - CS Scorţeni Mislea 5-2; Unirea Urlaţi - CS Blejoi 0-7.
Cum s-au calificat: AS Măgura Trestioara - 3-3, 5-4, după lovituri de departajare, cu CSO Slănic; 2-2, 4-2, după prelungiri, cu CS Cornu / CS Blejoi - 7-0 cu Ştiinţa Albeşti.
Performanţa din ediţia trecută a Cupei României: AS Măgura Trestioara - 0-1 cu Gloria Vâlcăneşti, în turul al III-lea / CS Blejoi - 1-1, 3-4, după lovituri de departajare, cu Petrolul Băicoi, în optimi.
Ultimul meci oficial între cele două echipe: nu s-a întâlnit în vreun meci oficial în ultimii 5 ani.
Mai ales că se va juca pe arena din Blejoi, meciul va fi la discreţia formaţiei din Liga A, care astfel va juca un ultim meci de pregătire, cu public, înaintea reluării campionatului. De partea cealaltă, pentru echipa care-şi dispută partidele de pe teren propriu la Vâlcăneşti, doar prezenţa în această fază a competiţiei este deja o performanţă.

4431 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1859 vizualizari
29 ian. 2023 21:37

Mai multe clasări pe podium pentru atleții câmpineni la Romanian Masters Athletics, de la București

În week-end, la București a avut loc o competiție de atletism intitulată Romanian Masters Athletics, un excelent prilej de verificare pentru sportivi înainte de campionatele naționale de sală. Atleții câmpineni, pregătiți de Mihaela Marin și Jenica Bran, legitimați la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, dar și la alte cluburi, au reușit o serie de rezultate foarte bune, promițătoare în perspectiva competițiilor viitoare.

2279 vizualizari
29 ian. 2023 11:42

Sute de sportivi din întreaga lume vor veni la sfârșitul lui aprilie la Câmpina și Comarnic la Cupa ”Țărilor Latine”, la orientare sportivă

În calendarul competițiilor internaționale de orientare sportive, Cupa ”Țărilor Latine” este una dintre competițiile de anvergură, în primul rând prin numărul mare de sportivi care participă. După ce în octombrie anul trecut, această competiție s-a desfășurat în jurul Cascadei Iguazu, din America de Sud, la granița dintre Brazilia, Argentina și Paraguay, ediția a 28-a, programată pe 28 aprilie - 1 mai va avea loc în România, la Câmpina și Comarnic.

Alte stiri recente

429 vizualizari
30 ian. 2023 23:25

Ziua Internațională a Nonviolenței, marcată de elevii Școlii Centrale Câmpina prin desene cu mesaje puternice

Ziua Internațională a Nonviolenței în Școală a fost marcată la Școala Gimnazială Centrală din Câmpina. Elevii au realizat afişe tematice, picturi și desene care au fost înscrise în cadrul Concursului Judeţean Interdisciplinar „ZEN - Zâmbeşte, Educă-te, fii Nonviolent”, care face parte din Calendarul activităţilor educative judeţene. Partenerii Școlii Centrale în acest proiect sunt: Școala Gimnazială „Prof. Cristea Stănescu” din comuna Cornu, Școala Gimnazială „Ion Câmpineanu” din Câmpina, Liceul Teoretic ”Şerban Vodă” din Slănic, Liceul “Carol I” din Plopeni și Şcoala Gimnazială din comuna Scorţeni.

706 vizualizari
30 ian. 2023 22:36

În bugetul Câmpinei pentru anul 2023 este inclusă și amenajarea unui traseu de motocros

Joi, 2 februarie 2023, de la ora 17.00, este programată ședința extraordinară de îndată pentru aprobarea bugetului local al municipiului Câmpina pentru anul 2023. Sunt multe lucruri interesante în proiectul bugetului local, despre unele dintre ele chiar am scris în ultimele săptămâni, dar în rândurile de față vom detalia un alt punct din buget - realizarea unui studiu de oportunitate pentru amenajarea unui teren pentru motocros.