'Grigorescu', trei clase peste adversarii săi la turul Olimpiadei Sportului Şcolar la baschet masculin pentru echipe de liceu

Sport (Categoria articolului)

Joi dimineaţă, la sala de sport a Colegiului Naţional 'Nicolae Grigorescu' din Câmpina au avut loc partidele uneia dintre grupele judeţene, contând pentru turul Olimpiadei Sportului Şcolar la baschet masculin pentru echipe de liceu. Aşa cum se întâmplă de câţiva ani buni încoace, la nivelul municipiului Câmpina echipele de la 'Grigorescu' nu au rival. Aşa s-a întâmplat şi joi, gazdele dominând clar şi impunându-se la scor în toate partidele.

Iată şi rezultatele înregistrate:
Colegiul Naţional 'Nicolae Grigorescu' - Liceul Tehnologic Mecanic 55-20
Liceul Tehnologic Energetic - Colegiul Tehnic Forestier 11-24
Liceul Tehnologic Mecanic - Colegiul Tehnic Forestier 16-31
Colegiul Naţional 'Nicolae Grigorescu' - Liceul Tehnologic Energetic 63-16
Liceul Tehnologic Energetic - Liceul Tehnologic Mecanic 8-2, întrerupt după primul sfert
Colegiul Tehnic Forestier - Colegiul Naţional 'Nicolae Grigorescu' 22-47
Ce s-a întâmplat la meciul întrerupt după primul sfert? Profesorul care însoţea echipa Liceului Tehnologic Mecanic a părăsit sala şi cum regulamentul competiţiei nu permite derularea partidei fără prezenţa antrenorilor (profesorilor) celor două echipe, arbitrul câmpinean Constantin Baicu (cel care a condus toate partidele acestui tur) s-a văzut nevoit să întrerupă partida, consemnându-se rezultatul înregistrat la momentul respectiv.
De asemenea, tot legat de arbitraj ar mai fi de făcut o precizare, foarte importantă pentru bunul mers al competiţiei. Până acum, Olimpiada Sportului Şcolar, la toate disciplinele sportive, era organizată în colaborare de Inspectoratul Şcolar Judeţean şi de Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport, aceasta din urmă asigurând şi arbitrajul jocurilor. Acum, s-a renunţat la acest sistem, profesorilor de educaţie fizică de la unităţile de învăţământ transmiţându-li-se 'să se descurce'!

4350 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

563 vizualizari
25 feb. 2024 16:06

Argint pentru Eduard Unguroaica, la săritura în lungime, în etapa a doua a Campionatului Național de Atletism

După o primă zi cu patru clasări pe podium pentru sportivii de la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina, duminică, 25 februarie, Campionatul Național de Atletism în Sală pentru sportivi sub 16 și sub 18 ani, etapa a doua, a continuat, atleții câmpineni fiind înscriși în alte câteva probe.

667 vizualizari
25 feb. 2024 15:38

Cupa României, faza județeană, turul al II-lea. CS Scorțeni Mislea - Sportul Câmpina 1-3

După ce în primul tur al fazei județene a Cupei României a trecut cu 1-0, pe teren propriu de CS Șotrile, Sportul Câmpina a jucat duminică, 25 februarie, în turul secund, în deplasare, la Mislea, cu formația CS Scorțeni Mislea.

Alte stiri recente

160 vizualizari
25 feb. 2024 19:15

Apa de la Șipot Lac, din Câmpina, nu este potabilă

Primăria municipiului Câmpina a informat în cursul zilei de vineri, 23 februarie, că apa de la Șipotul de la Lac nu este potabilă.

179 vizualizari
25 feb. 2024 18:06

Mai mulți bani pentru bisericile din Câmpina

Cu 10% mai mult față de anul 2023 vor primi bisericile din Câmpina în acest an dacă se va aproba proiectul inițiat de primarul Alin Moldoveanu privind alocarea de sume pentru bisericile din Câmpina.