CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

Senatorul câmpinean George Severin nu mai candidează pentru un nou mandat de parlamentar

- Politică -

Senatorul câmpinean George Severin nu mai candidează pentru un nou mandat de parlamentar

Nu reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că senatorul George Severin nu este agreat de conducerea PSD Prahova. Nici de conducerea centrală a partidului, mai exact de președintele Liviu Dragnea. Oficial nu spune nimeni asta, dar toată lumea știe. Și se confirmă acum, în prag de parlamentare. Severin nu se află pe nicio listă.

Au existat unele zvonuri că, din cauza relației proaste cu conducerea PSD Prahova, senatorul câmpinean va candida în alt județ. Ba chiar va schimba partidul dacă va găsi o formațiune politică dispusă să-l susțină. Până la urmă, aceste lucruri nu s-au concretizat.
Pe pagina sa de Facebook, George Severin a anunțat oficial și elegant că nu mai candidează, fără să intre în detalii și fără să reproșeze ceva cuiva. Urmează un text de citit... printre rânduri: 
'Pentru că în ultimele zile mi s-au pus, public sau privat, o serie de întrebări, de către prieteni, cunoștințe, inclusiv de jurnaliști, cred că a sosit momentul să fac câteva precizări: 
1. Un cumul de factori, atât subiectivi cât și obiectivi, la nivelul organizației județene a PSD Prahova, m-a făcut să nu îmi depun candidatura pentru obținerea unui nou mandat de parlamentar din partea PSD Prahova sau a altei organizații județene a PSD. Evoluția evenimentelor din ultimele 24 de ore mi-a confirmat că nu am greșit. În consecință, nu aveam cum să obțin un nou mandat dacă nu l-am solicitat.
2. Îmi voi duce actualul mandat până la capăt, cu aceeași seriozitate ca și până acum. Mulțmesc celor care mi-au acordat încredere, sper că nu i-am dezamăgit.
3. Voi rămâne simplu membru al PSD și mă voi consacra unor noi proiecte pe care le voi face publice la momentul oportun. 
4. Viitorilor parlamentari PSD, atât din Prahova cât și din restul organizațiilor din țară, le doresc să fie mai buni, mai competenți, mai activi decât am fost eu și, mai ales, să fie la fel de onești și cinstiți, atât în fața propriei conștiințe cât și în fața electoratului, precum și a legii, așa cum sunt convins că am reușit să fiu eu în cele două mandate de senator.'


27 Oct 2016 12:33 5505 vizualizari


Comentarii


421 vizualizari 27 May 2024 19:43 Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Daniel Ioniță, candidat Partidul România în Acțiune la Primăria Câmpina: ”De ce să mă alegeți pe mine!”

Candidatul Partidului România în Acțiune la funcția de primar al municipiului Câmpina, Daniel Ioniță, a făcut o serie de afirmații privind argumentele pentru candidatura sa la cea mai importantă funcție din administrația cânmpineană.

citeste mai mult
1389 vizualizari 26 May 2024 21:03 Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Cosmin Raț, candidatul POL la funcția de primar - Câmpina noastră cea unică, prima parte

Candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina, dar și la Consiliul Local, la alegerile locale din 9 iunie 2024, Cosmin Raț, ne-a transmis următoarea scrisoare deschisă, care este de interes atât pentru restul clasei politice, cât și pentru întreaga populație cu drept de vot.

citeste mai mult
2903 vizualizari 26 May 2024 13:20 Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Iulian Dumitrescu și George Stoica au inaugurat sala de sport de la Bănești - Urleta

Eveniment mare sâmbătă dimineață, la Bănești, în satul Urleta, acolo unde lângă Școala Gimnazială din localitate a fost inaugurată o sală de sport.

citeste mai mult
787 vizualizari 25 May 2024 17:33 Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Manifestul lui Marius Anghelescu, candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina

Marius Anghelescu este candidat independent pentru Consiliul Local Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024. Acesta ne-a transmis un manifest, pe care îl distribuie în această perioadă și pe străzi, la oameni.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV