La Breaza, un bărbat a fost atacat și rănit grav de un urs. Mesaj de alertă privind prezența unui urs și la Comarnic

Actualitate (Categoria articolului)

Iată că se înmulțesc cazurile de oameni atacați de urs. S-a întâmplat foarte recent la Telega, zilele trecute la Comarnic, astăzi la Breaza și tot astăzi a fost emis un mesaj RO Alert privind prezența unui urs la Comarnic, în zona Podul Lung.

Bărbatul atacat sâmbătă după-amiază, la Breaza, de un urs are 58 de ani, iar dignosticul medicilor sună destul de sumbru: traumatism cranio-facial cu plagă occipitală, multiple plăgi faciale. A fost preluat de un echipaj cu medic, este conștient, evaluat și stabilizat, iar ulterior a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești, după cum a informat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Prahova. Deocamdată, nu se cunosc prea multe date despre împrejurările în care s-aprodus acest incident nefericit. Vom reveni.

(Foto cu caracter ilustrativ)

3478 vizualizari
1

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Grecu Ionel 26.09.2021 09:00 Stimate autoritati ale statului Roman, cand aveti de gand sa puneti in aplicare o Hotărâre de Urgenta cu privire la atacurile urșilor si animalelor salbatice impotriva oamenilor pasnici?Zilnic si din ce in ce mai des oamenii sufera atavuri din partea animalelor sal atice mai ales a ursilor prezenti oriunde, pe dealuri in gradini pe strada in curtile oamenilir, hiar si in mijlicul unir orase. Viata unui animal salbatuc este mai presus decat viata unui OM? ASTEPT o abordare serioasa a acestir atacuri soldate cu oameni mirti si mutilati. Din nepasarea autoritatilor de la toate nivelele..

Actualitate

2383 vizualizari
22 oct. 2021 20:31

Tripla criză națională (politică, economică și sanitară), văzută prin ochii liderilor politici prahoveni

În seara zilei în care Parlamentul României a decis să nu acorde încrederea sa Guvernului Cioloș, CâmpinaTV.ro a organizat o emisiune - dezbatere la care au participat trei lideri politici prahoveni - deputatul Bogdan Toader - președintele PSD Prahova, Cristian Apostol - vicepreședinte al Consiliului Județean și membru în Biroul Politic Județean al USR, Adrian Pițigoi - secretar general adjunct al PMP la nivel național și președinte al PMP Câmpina.

3538 vizualizari
22 oct. 2021 19:13

Raed Arafat a anunțat noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie

La finalul ședinței Guvernului României de astăzi, vineri, 22 octombrie, Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, seceretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, a prezentat o serie de informații, inclusiv noile restricții care vor intra în vigoare luni, 25 octombrie, și care fuseseră anunțate de președintele Klaus Iohannis încă din urmă cu două zile.

Alte stiri recente

283 vizualizari
23 oct. 2021 11:22

Două sportive de la CS Câmpina, convocate la lotul național de baschet sub 14 ani

După succesul de la turneul de la Sibiu, care a marcat începutul Campionatului Național de baschet feminin pentru echipe sub 13 ani, au apărut și primele reacții. Iar acestea vin chiar de la vârf, de la nivel federal, ceea ce reprezintă un motiv de mare satisfacție pentru conducerea CS Câmpina, pentru președintele Adrian Stoican, dar și pentru antrenorul echipei feminine de baschet, Liviu Dochia.

3105 vizualizari
18 oct. 2021 22:19

Un an de la alegerile locale. Cum se vede administrația locală prin ochii singurului consilier câmpinean independent, Costel Filip

Seria emisiunilor dedicate împlinirii unui an de la alegerile locale a continuat cu consilierul local independent, Costel Filip. De altfel, este singurul consilier independent ales vreodată la Câmpina și se poate spune că a constituit o surpriză nu doar alegerea sa în Consiliul Local, ci și rezultatul obținut - 1.014 voturi, reprezentând 7,81% din voturile electoratului prezent la urne, în condițiile în care îi erau suficiente doar trei procente pentru a intra în Consiliul Local.