Recitaluri și momente de excepție în ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei”, Câmpina 2022

Eveniment (Categoria articolului)

Ziua a doua a ”Serbărilor Toamnei” s-a desfășurat cam pe aceleași coordonate cu prima, doar că registrul muzical a fost diferit. De asemenea, nu a mai plouat, iar sonoritatea numelor de pe afiș s-a adăugat la lista motivelor pentru care în a doua zi a festivalului a fost mai multă lume decât în prima zi.

Pentru început, în jurul prânzului, pe scena amplasată în centrul Câmpinei au urcat copiii. Și au fost interpreți de muzică ușoară și instrumentiști de la Școala Centrală - Abigail Dumitrescu, Maria Mândăianu, Ana Maria Stoian, Ioana Teodora Barbu, Daria Maria Cristian, Sergiu Dobrescu la pian și Luca Crețu la tobe, apoi trupa de dans sportiv ”Ala Dance”, Denisa Fodac (vocal și chitară), trupa de dans sportiv de la Casa Tineretului (instructor Gabriel Dovâncă), soliști vocali de la Clubul Copiilor - Bianca Dima, Carolina Anghel, Ștefania Neagu, Daria Comșa (profesor Alice Botoacă), elevi de la Euterpe Arts Academy (pian și canto), formația ”Chondraix”.
Seara, în prezentarea Lorenei Toma, au urcat pe scenă nume din ce în ce mai importante: solista Livia Pisăliță, care a cântat piesele ”Copacul” și ”După noapte vine zi”, două piese foarte frumoase, dar extrem de grele și rar abordate mai ales de tineri, apoi trupa rock ”Apolo 22” de la Liceul Tehnologic Energetic și formația ”Celesta” (profesor Elisabeta Milea), de la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu", aceștia din urmă fiind cei cărora publicul le-a cerut un ”bis”.
A urmat Anna Lesko, un adevărat spectacol de sunet și culoare, momentul în care a coborât printre spectatorii aducându-i în extaz pe fanii solistei. Paul Ciuci și Compact au oferit un recital de zile mari, din care nu au lipsit refrene arhicunoscute, pe care le fredonau chiar și cei mai tineri decât vârsta respectivelor melodii. Punctul culminant al serii l-a oferit IRIS - Cristi Minculescu & Valter & Boro cu melodii superbe, cu o atmosferă fantastică, dar și cu un moment cu totul și cu totul special aupra căruia vom reveni pe larg.
Ultimul acord muzical a încheiat ediția 2022 a ”Serbărilor Toamnei”. Una care nu a fost perfectă, dar a avut multe puncte mai bune decât la precedentele ediții. Și nu ne rămâne decât să sperăm că sincopele vor fi eliminate, iar calitatea acestui festival va crește de la o ediție la alta. Câmpinenii merită!

2822 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

437 vizualizari
02 oct. 2023 19:51

Retragerea cu torțe, un eveniment dedicat împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" Câmpina

Defilarea cu torțe aprinse a promoției noiembrie 2023 a Școlii de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina a fost evenimentul care a încheiat, la 1 octombrie, Festivalul CâmpinArtelor și Sporturilor 2023. Această defilare cu torțe a viitorilor polițiști, cei care vor absolvi școala luna viitoare, a fost dedicată împlinirii a 55 de ani de la înființarea Școlii de Poliție de la Câmpina.

1909 vizualizari
01 oct. 2023 17:18

Ziua Persoanelor Vârstnice, sărbătorită la Câmpina în avans

1 Octombrie este Ziua Persoanelor Vâstnice, iar la Câmpina aceasta a fost sărbătorită în avans, vineri, 29 septembrie, printr-un șir de evenimente găzduite de Casa Tineretului și organizate de CAR Pensionari Câmpina, în colaborare cu Primăria municipiului Câmpina.

Alte stiri recente

233 vizualizari
02 oct. 2023 21:04

Superb meci demonstrativ de tenis la ”Premium Trophy Câmpina”

În perioada 29 septembrie - 1 octombrie 2023, la baza sportivă Tenis Premium Club, din Câmpina, Strada Pictor Nicolae Grigorescu, a avut loc turneul ”Premium Trophy Câmpina”, ediția 2023.

157 vizualizari
02 oct. 2023 18:27

Anunț privind înscrierea proiectelor pentru bugetare participativă

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public: