A fost deschis un nou proiect cu fonduri europene la Câmpina, de peste 4 milioane lei

Actualitate (Categoria articolului)

”Planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul municipiului Câmpina” este titulatura proiectului cu fonduri europene, care a avut conferința de deschidere joi, 19 ianuarie 2023. Proiectul are o valoare de 4.014.580 lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă este de 3.934.288,40 lei.

Este un proiect finanțat prin Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, iar obiectivele acestuia sunt: crearea de mecanisme și proceduri standard implementate la nivel local prin dezvoltarea unei Strategii Integrate de Dezvoltare Urbană; sprijinirea introducerii de instrumente, procese de management la nivel local, prin implementarea unui sistem de management al calității și certificarea acestuia; crearea de proceduri simplificate pentru reducerea birocrației față de cetățeni prin organizarea serviciilor gestionate cu ajutorul unui sistem informatic integrat; dezvoltarea gradului de cunoștințe și abilități ale personalului în vederea sprijinirii măsurilor și acțiunilor vizate de acest proiect.
Proiectul ”Planificarea strategică și digitalizarea serviciilor publice la nivelul municipiului Câmpina” este programat a se finaliza până la 31 august 2023.

5016 vizualizari
3

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Aristide 19.01.2023 20:15 Mamă ce vrajă. Banii puteau fi folosiți în chip mult mai util. Văd că sunt o grămada de ong-isti puși pe fapte mari. Ce naiba măi fraților? Deci concret pe ce cheltuiți 4 milioane? Ce rămâne în urma lor?
  • diss 20.01.2023 09:27 ???...Adică ce faceți concret de banii ăștia? Bănuim că vor fi multe team-building-uri pentru ”instruire”, așa și? Bani și timp chetuiți/ cheltuit aiurea.Să tot fi bugetar și mai ales politician în România. Salarii bune, zile libere căt cuprinde, sporuri pentru orice, bonuri de masă și de concediu, muncă și rezultate...poate în mileniul următor!Uitați-vă cum arată Cămpina și România...
  • Iancu Alexandru 20.01.2023 16:17 Poate actuala administratie rezolva si canalizarile de pe str Orizontului si de la fostul Siga care refuleaza la prima ploaie

Actualitate

1303 vizualizari
08 iun. 2023 21:29

Alin Moldoveanu, primarul Câmpinei, s-a întors în PNL

1 comentarii

Anunțul revenirii primarului municipiului Câmpina în Partidul Național Liberal a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă comună, susținută de Alin Moldoveanu împreună cu Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean și președinte al PNL Prahova.

1770 vizualizari
06 iun. 2023 08:02

Consilierii câmpineni vor avea o nouă discuție pentru a stabili soarta blocului de necesitate

4 comentarii

Blocul de necesitate din Câmpina a fost finalizat în anul 2016, iar de atunci niciuna dintre administrațiile câmpinene nu a reușit să găsească soluții pentru îndeplinirea scopului pentru care a fost construit acest bloc - mutarea oamenilor din blocurile cu risc seismic, pe perioada desfășurării lucrărilor de consolidare a acelor blocuri.

Alte stiri recente

1645 vizualizari
08 iun. 2023 20:29

”Vis de copil”, concert cu și pentru copii, la Câmpina

Sâmbătă, 10 iunie, de la ora 17.00, la Casa Tineretului din municipiul Câmpina va avea loc un concert intitulat ”Vis de copil”.

1895 vizualizari
08 iun. 2023 19:41

CS Câmpina a ajuns în primele opt echipe din țară. Vineri dimineață va juca în fața campioanei naționale, CSM București

După cum v-am informat în premieră, CS Câmpina a trecut de faza grupelor la turneul final al Campionatului Național de Handbal Feminin juniori IV și va juca în faza a doua, calificându-se între primele opt echipe din România.