Incredibil! Ce aruncă unii câmpineni la containerele de colectare selectivă...

Social (Categoria articolului)

Pentru curățenia municipiului Câmpina se fac eforturi importante pe mai multe paliere - administrația locală, operatorul de salubritate, societatea civilă, cu toții încercând să contribuie la un oraș mai curat, mai frumos, mai civilizat. Cu toate acestea, apar situații care de-a dreptul oripilează!

Mai mulți cititori ne-au semnalat dezastrul de la containerele de colectare selectivă de pe Strada Vasile Lucaci, situată între străzile Bobâlna și Popa Șapcă. Ei bine, ceea ce am văzut acolo efectiv ne-a îngrozit, iar în materie de mizerie și de ce pot arunca unii oameni chiar am văzut destule...
De la farfurii cu urme de mâncare la găleți de vopsea cu materiale textile murdare, de la saci cu tot felul de gunoaie menajere la... ușă de frigider. În plus, una dintre ușile care, teoretic, ar trebui să fie încuiată era larg deschisă, arătând și în interior aceeași mizerie. O imagine dezolantă, care nu face cinste localității și îi dezonorează pe cei care au contribuit la o asemenea mizerie!

2837 vizualizari
4

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Un cetățean 06.05.2021 23:57 Aceeași situație a fost și pe Bogdan Vasile. Rezolvarea a fost desființarea containerelor. În lipsa unor camere de filmat pentru identificarea celor lipsiți de bun simț, asa se va întâmpla mereu.
  • Tudor 07.05.2021 09:02 Referitor la gunoiul din știre, vă rog să-mi spuneți unde trebuie să ducem: farfuriile- ceramică, gălețile- plastic, haine- textile. Aștept răspunsul ca update. Un pic de informare din partea operatorului de salubritate nu ar strica.
  • M F 08.05.2021 12:32 Nu e deloc izolat cazul, probabil ca majoritatea acestor pubele se afla in aceeasi situatie. Am vazut asta personal in ultimii ani de nu-stiu-cate ori, la cel putin 10 rampe diferite cu pubele, aferente blocurilor.
  • Mirel 08.05.2021 19:23 Ar trebui ca operatorul de salubrizare sa ne spună ni noua, cetățenilor, unde sa ducem vesela de ceramica, textilele, etc.. Aștept cu nerăbdare un răspuns de la organele competente. Va mulțumesc!

Social

1662 vizualizari
22 iun. 2021 21:44

3 iulie 2021 – o nouă etapă a campaniei CÂMPINA CURATĂ. Un proiect despre oameni cărora le pasă

Asociațiile neguvernamentale care au inițiat proiectul CÂMPINA CURATĂ, desfășurat în parteneriat cu Primăria Câmpina, Floricon Salub și Ocolul Silvic Câmpina, se pregătesc pentru cea de-a treia etapă a acestui proiect, care va avea loc pe 3 iulie 2021. Este vorba despre o nouă acțiune de ecologizare a unor zone din municipiu, iar astăzi s-a dat startul înscrierilor atât prin intermediul unui formular online, cât și telefonic sau prin e-mail. După finalizarea etapei de înscriere, urmează formarea grupelor și distribuirea zonelor adecvate profilului fiecărei grupe (grupe de adulți, grupe de copii însoțiți, grupe formate din membri experimentați).

8134 vizualizari
21 iun. 2021 17:20

O tânără din Valea Doftanei a ales să se întoarcă la tradiții. Va deschide un magazin cu obiecte tradiționale lucrate manual chiar de ea

3 comentarii

În superba comună Valea Doftanei din județul Prahova, un loc unde sunt promovate tradițiile și se păstrează spiritul românesc autentic, se întâmplă multe lucruri frumoase. Unul dintre aceste lucruri este deschiderea unui magazin, un fel de muzeu cu... vânzare, dacă vreți, unde veți găsi doar obiecte cu specific tradițional, lucrate de mâinile dibace ale Loredanei Clinci.

Alte stiri recente

2739 vizualizari
23 iun. 2021 12:56

Accident pe DN1. Două mașini s-au ciocnit pe sensul Ploiești - Câmpina

UPDATE - Conform purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, în accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 44 de ani și un altul condus de un bărbat de 46 de ani. Conducătorul auto în vârstă de 46 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultat negativ. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor și cauzelor producerii evenimentului rutier.

Pe DN1, la km 80+500, în apropiere de Paralela 45, pe raza localității Băicoi, a avut loc un accident de circulație.

1709 vizualizari
22 iun. 2021 22:02

Evenimente dedicate iei tradiționale românești, în acest week-end, la Breaza

1 comentarii

Pe 24 iunie se sărbătorește Ziua Universală a Iei, element de identitate națională românească și prilej pentru organizarea unor manifestări așteptate cu bucurie odată cu relaxarea măsurilor de protecție sanitară stabilite de autorități din cauza pandemiei de COVID-19.