Superliga B Prahova. Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești 7-0. Și se putea mai mult...

Sport (Categoria articolului)

La fel ca și în alte situații, despre care am scris la momentul potrivit, dezinteresul unor echipe pentru competiție aduce o pată neagră pe obrazul unui fotbal de nivel județan și așa destul de afectat de scandaluri. La fel s-a întâmplat și duminică, 17 octombrie, la meciul Triumf Poiana Câmpina - Știința Albești, acolo unde oaspeții au venit cu numai 11 jucători, dintre care unul nu avea viza medicală. În aceste condiții, oaspeții au început jocul în zece jucători, iar aproape de minutul 75, unul dintre fundașii de la Albești a cedat fizic, echpa sa terminând partida în nouă jucători.

Poienarii nu au avut nicio problemă în a se impune în fața unui adversar atât de slab, care se zbate în subsolul clasamentului, având înaintea acestui joc o singură victorie. Rând pe rând, poienarii au înscris pe bandă rulantă, trei goluri până la pauză și alte patru goluri în repriza secundă. Nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei, ba chiar conducătorii formației din Poiana Câmpina insistând pentru cât mai multe goluri. Fluierul final al arbitrului Valentin Dumitru a pus capăt nu numai partidei, ci și chinului pe care a părut să-l îndure formația oaspete, mai ales în a doua parte a jocului.
Golurile formației din Poiana Câmpina au fost marcate de G. Radu (min. 9), Negreanu (min. 23, 75, 81), Ad. Burchi (min. 31), Țurlea (min. 86), Ov. Vintilă (min. 89). 
Antrenorul Valentin Bunea a trimis în teren următorul ”11”: Sbierea - Baltag, G. Radu, Savu, D. Marin, Ad. Burchi, I. Dumitru, Alexe, Tandalache, Stan, Negreanu. Au mai jucat: Țurlea, Ov. Vintilă.

Etapa viitoare, Triumf Poiana Câmpina va juca în deplasare cu CS Blejoi II, chiar liderul la zi al campiontului. Triumf ocupă în clasament locul al doilea, cu 20 puncte, la patru puncte de liderul cu care se va confrunta etapa viitoare.
Rezultatele acestei etape:
Avântul Tomșani - Carpați Sinaia 3-2
AS Gherghița - CS Scorțeni Bordeni 2-2
Olimpia Cireșanu - AS Starchiojd 3-2
Brădetul Ștefești - CS Blejoi II 1-2
Unirea Teleajen - Progresul Bucov 2-2
Petrolul Ologeni - CSO Mizil 0-0
Sportul Câmpina - CS Câmpina 0-0

3032 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1129 vizualizari
08 dec. 2021 22:58

Andreea Lungu și Marius Vasile și-au încheiat activitatea la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina și vor continua pentru... CSM Brașov

Câmpina are de câțiva ani o problemă, pe care niemni nu pare dispus să o rezolve. Copiii care activează la CSS ”Constantin Istrati” Câmpina își termină perioada de juniorat, trebuie să treacă la nivelul următor - tineret și apoi seniori, dar pentru că în Câmpina nu există preocupare pentru a-i menține pe acești copii la un club local, ei sunt nevoiți să cute alte cluburi din țară pentru a-și continua activitatea.

2009 vizualizari
07 dec. 2021 22:08

Iarina Cojocaru (Barracuda Câmpina) - trei medalii de bronz la Naționalele de Poliatlon de la Bacău

La Bacău, în perioada 2-4 decembrie, a avut loc Campionatul Național de Poliatlon pentru copii 10-11ani, competiție la startul căreia Câmpina a fost reprezentată de sportiva Iarina Cojocaru, legitimată la clubul de natație Barracuda Câmpina, unde este pregătită chiar de tatăl ei, Gabriel Cojocaru.

Alte stiri recente

1313 vizualizari
08 dec. 2021 20:15

Punctele de vedere ale partidelor cu reprezentare în CL Câmpina despre construirea unui bloc pe Bulevardul Culturii, lângă Primărie

Am scris, într-un articol anterior, despre intenția unei firme private de a construi un bloc pe Bulevardul Culturii din municipiul Câmpina, pe terenul unde s-a aflat cândva grădina de vară și care astăzi aparține firmei respective. Aceste teren este la doi pași de sediul Primăriei Câmpina, care este o clădire monument istoric de clasa A - Vila Ștefănescu sau Casa cu Grifoni. Referitor la această situație am cerut un punct de vedere liderilor partidelor cu reprezentare în Consiliul Local, precum și Primăriei Câmpina. 

7125 vizualizari
08 dec. 2021 17:46

A încetat din viață omul de afaceri câmpinean Florin Abagiu

4 comentarii

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova și Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Prahova anunțau, în această după-amiază, producerea unui accident rutier grav pe drumul județean 144, între Florești și Nedelea.