”O zi din viața de școlar”, prima ediție a unui concurs județean de teatru, organizat de Clubul Copiilor Câmpina

Actualitate (Categoria articolului)

Clubul Copiilor din Câmpina a organizat joi, 23 martie 2023, prima ediție a concursului județean de teatru pentru elevi - ”O zi din viața de școlar”, eveniment inclus în Calendarul activităților extracurriculare din județul Prahova.

Concursul a avut loc la Casa Tineretului și s-a bucurat de momente teatrale unice oferite de participanți, elevi de la Palatul Copiilor Ploiești, Clubul Copiilor Vălenii de Munte, Clubul Copiilor Slănic, Școala Gimnazială Centrală Câmpina, Școala Gimnazială ”Profesor Cristea Stănescu” Cornu, Liceul Tehnologic Mecanic Câmpina, Colegiul Tehnic Forestier Câmpina și Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu” Câmpina.
Juriul a fost format din profesori de specialitate, care au acordat premii și mențiuni pentru fiecare secțiune a concursului.
Un eveniment cu adevărat frumos, pentru care se cuvin adresate felicitări tuturor celor implicați - de la conducerea Clubului Copiilor Câmpina, director Alice Botoacă, la toți elevii și profesorii participanți la acest concurs, aflat la prima sa ediție și care ar putea deveni tradiție.

2132 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

1938 vizualizari
03 iun. 2023 09:36

Fântâna din fața sălii de sport de la Colegiul ”Grigorescu” Câmpina este într-o stare deplorabilă

2 comentarii

În fața sălii de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina se află o fântână arteziană. Din păcate, aceasta este o pată pe imaginea instituției și chiar a orașului.

1606 vizualizari
02 iun. 2023 20:34

Două intervenții dificile ale salvamontiștilor în Bucegi. A fost nevoie și de elicopter

Salvamontiștii prahoveni au avut în cursul zilei de vineri, 2 iunie, solicitări pentru două intervenții dificile.

Alte stiri recente

689 vizualizari
03 iun. 2023 18:49

Pledoarie pentru tenis, la Câmpina, de Ziua Internațională a Copiilor

Tenis Premium Club Câmpina și-a deschis larg porțile pe 1 Iunie, sărbătorindu-i pe copii și dorindu-și să atragă un număr cât mai mare dintre ei spre ”sportul alb”.

897 vizualizari
03 iun. 2023 16:40

Liga A Prahova. CS Câmpina - Avântul Măneciu 3-0

Meci cu aer de vacanță la ultima reprezentație a CS Câmpina pe teren propriu. A fost o victorie care nu folosește nimănui, iar la final, părea că nimeni nu pleacă acasă fericit, după cele aproape două ore petrecute la terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina.