Meci amical. Sportul Câmpina - Real Rio Cocoşeşti 2-0

Sport (Categoria articolului)

În această dimineaţă, pe stadionul "Rafinăriei" din Câmpina, singura formaţie de fotbal din localitate, Sportul Câmpina, a susţinut un meci amical în faţa echipei Real Rio Cocoşeşti.

Partida a fost una antrenantă, care a solicitat din punct de vedere fizic jucătorii ambelor echipe. Reamintim, Sportul Câmpina se află pe locul 3 în Seria Văleni - Câmpina din Liga C, iar Real Rio Cocoşeşti ocupă locul 1 în Superliga B Prahova. Partida a fost câştigată de formaţia câmpineană, cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind reuşite de Marius Vişan.
Da, este vorba de Marius Vişan - fostul golgheter al formaţiilor Unirea, Fortuna şi Tricolorul Breaza, jucător care pare aproape de un acord cu formaţia câmpineană. De altfel, preşedintele grupării câmpinene, Mărgărint Ciobotaru, ne-a declarat că "sunt câteva detalii de pus la punct, dar sperăm să găsim soluţiile cele mai bune pentru a-l aduce pe Vişan la noi. În plus, şi el îşi doreşte să ni se alăture, având şi grupa de copii pe care o pregăteşte tot pe stadionul Rafinăriei şi ar fi şi mai aproape de casă".

6835 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Sport

1923 vizualizari
03 aug. 2022 08:13

S-a stabilit programul primei etape în Liga A Prahova, la fotbal. Care sunt adversarele echipelor câmpinene

La sediul Asociației Județene de Fotbal Prahova a avut loc tragerea la sorți pentru stabilirea programului noii ediții de campionat în Liga A Prahova, competiția eșalon a fotbalului prahovean. Iată programul primei etape:

4757 vizualizari
28 iul. 2022 22:34

Câmpineanul Darius Coman, medalie de argint la FOTE, în ștafeta de 4x100m mixt, la natație

Performanță de excepție pentru sportul românesc, dar și pentru Câmpina. La Banska Bystrica, în Slovacia, la Festivalul Olimpic al Tineretului European, echipa României a obținut medalia de argint în proba de ștafetă 4x100m mixt.

Alte stiri recente

201 vizualizari
12 aug. 2022 07:28

Marian Nistor, președintele PNL Câmpina: "Toți locuitorii municipiului vor fi afectați de acest PUZ privind modernizarea centrului!"

Continuăm seria discuțiilor pe tema Planului Urbanistic Zonal (PUZ) privind modernizarea centrului municipiului Câmpina, invitatul nostru fiind de această dată președintele PNL Câmpina, Marian Nistor. PNL este unul dintre partidele cu reprezentare în Consiliul Local, care nu consideră oportună realizarea pasajului subteran, iar Marian Nistor explică, în interviul pe care ni l-a acordat, motivele pentru care nu este de acord cu pasajul. De asemenea, președintele PNL Câmpina ridică mai multe semne de întrebare în privința PUZ, document aflat acum în perioada de consultare publică, urmând ca apoi să intre în dezbaterea Consiliului Local. Urmăriți integral interviul cu Marian Nistor.

3227 vizualizari
11 aug. 2022 21:55

Împușcături în cartierul Voila, din Câmpina. Un urs a dat atacul într-o gospodărie

Panică în cartierul Voila, din Câmpina, joi seară, când s-au auzit mai multe focuri de armă, undeva înaintea orei 21.00. Ce s-a întâmplat?