Emoții și o premieră la festivitatea de absolvire pentru a 21-a promoție a Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina

Eveniment (Categoria articolului)

Elevii celor două clase de asistenți de medicină generală ale Școlii Postliceale ”Louis Pasteur” Câmpina, promoția 2022, au trăit emoții deosebit de intense la festivitatea de absolvire, care a avut loc marți seară, la Terasa ”Muntenia”. Au absolvit 45 de elevi ai celor două clase, la care diriginți au fost Nicoleta Manta și Alina Brătulescu. Festivitatea s-a bucurat de o premieră - primul elev din afara granițelor României care devine absolvent al acestei școli: Valeria Dicusar, din Republica Moldova, din orașul Cahul, înfrățit cu Câmpina.

La festivitatea de absolvire au fost multe momente frumoase și emoționante, bineînțeles, s-au spus lucruri minunate, care au demonstrat că, în ciuda pandemiei și a îndelungatelor cursuri online, s-au format legături trainice între profesori şi elevi. Li s-au adresat elevilor Elena Murariu - președintele Fundației AMUS, Romulus Pietriceanu - directorul Școlii "Lous Pasteur", Ciprian Murariu - directorul Fundației AMUS, dar și toate cadrele didactice. De asemenea, au fost invitați și s-au adresat elevilor și reprezentanți ai unor clinici private cu care această instituție de învățământ a colaborat pentru practică, în condițiile în care Spitalul Municipal Câmpina, partenerul tradițional al școlii, a fost multă vreme pe parcursul anilor de studiu unitate suport COVID.
Au fost multe emoții, flori, dar și gânduri de viitor, rostite sau nerostite. Pentru absolvenți urmează examenul de licență, cu alte emoții, dar și cu speranțe.

2729 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Eveniment

155 vizualizari
10 aug. 2022 19:04

Trofee și amintiri frumoase, bilanțul Ansamblului ”Ghiocelul” Câmpina la Festivalul Internațional de Folclor de la Ohrid, Macedonia

La Ohrid, în Macedonia, a avut loc în perioada 4-9 august ediția din acest an a Festivalului Internațional de Folclor al Tineretului ”Zdravko Banar”, singura formație din România prezentă la acest eveniment fiind Ansamblul Folcloric ”Ghiocelul” al Casei de Cultură ”Geo Bogza” din Câmpina.

3790 vizualizari
26 iul. 2022 23:38

O seară superbă cu Semnal M, la Câmpina

Formația Semnal M a susținut un concert extraordinar în Parcul Regele Mihai I, pe 23 iulie, în cadrul evenimentului "Câmpina Summer Park Music", organizat de Casa de Cultură “Geo Bogza”. Și a venit lume multă pentru a se bucura de frumoasele melodii ale formației care anul acesta a împlinit 45 de ani de la înființare.

 

Alte stiri recente

483 vizualizari
10 aug. 2022 15:12

Anunț public privind depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu

Primăria municipiului Câmpina ne-a transmis următorul anunț public:

1199 vizualizari
10 aug. 2022 13:42

Doar trei farmacii din Câmpina, pe lista celor care eliberează pastile cu iodură de potasiu

Ministerul Sănătății a publicat lista farmaciilor care eliberează pastilele cu iodură de potasiu. La nivelul județului Prahova sunt doar 35 de farmacii pe această listă, iar din Câmpina numai trei.