CONTACT
https://sanconfind.ro/
https://www.hidroprahova.ro/
http://floricon.ro/

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

- Interviuri -

”Alternativa” Cosmin Raț: ”Dacă totul este legal și corect, de ce să nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețeaua de apă?!”

Cosmin Raț, consilier local și candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile locale din 9 iunie 2024, a fost invitatul unei emisiuni CâmpinaTV.ro.

”Alternativa” este cuvântul care va domina campania sa electorală și prin care va încerca să-i convingă pe câmpineni că POL și Cosmin Raț sunt o alternativă serioasă și viabilă la actuala ofertă politică locală. 
A fost o discuție extrem de interesantă, în care Cosmin Raț a vorbit despre diferențele din actualul mandat și viitoarea Legislatură, despre proiectele din acest mandat, dar și cele din mandatul următor. A oferit o serie întreagă de explicații, a prezentat cum stau lucrurile în administrație, dar și ce ar dori să schimbe. A enumerat o serie de proiecte care vor continua, dar a vorbit și despre un proiect absolut nou, prezentat în premieră: ”Dacă totul este legal și corect, inclusiv din punct de vedere al calității apei, atunci de ce nu se poate sî nu facă și administrația microhidrocentrale pe rețaua de apă?! Așa cum în mandatele trecute, unii consilieri mergeau la Neptun, lângă Jupiter, eu cred că ar trebui să mergem la Neptun-ul de pe Strada Boboâlna, pentru un schimb de experiență în acest domeniu. Parteneriatul public-privat cred că este cheia dezvoltării viitoare a Câmpinei, inclusiv în acest domeniu, iar dacă administrația poate realiza parcuri de panouri fotovoltaice, nu văd de ce nu ar putea produce energie electrică și din microhidrocentrale. Ideal ar fi ca din aceste două surse să ajungem să asigurăm tot ceea ce înseamnă iluminat public și asigurarea energiei electrice pentru toate clădirile publice. Cu alte cuvinte, am putea lumina orașul gratuit”, a spus Cosmin Raț.
Urmăriți întreaga emisiune pentru că s-au spus lucruri interesante și chiar merită!


12 Apr 2024 07:29 2400 vizualizari


Comentarii


  • 24.04.2024 09:54 Observator Curand o sa faceti si cateva fabrici cu mii de angajati.
1080 vizualizari 21 May 2024 22:09 Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Adrian Pițigoi, o radiografie a campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie

Într-o perioadă dominată de campania electorală, axată mai mult pe locale și aproape deloc pe europarlamentare, am vrut să avem o privire de ansamblu din partea unui om cu experiență politică și administrativă, dar neimplicat în actuala bătălie electorală.

citeste mai mult
2015 vizualizari 02 May 2024 21:18 Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Câmpina: ”Voința câmpinenilor va fi pe primul plan!”

În dorința de a vă face cunoscuți candidații la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie 2024, vă prezentăm în rândurile următoare discuția cu Bogdan Ene, candidatul Alianței Dreapta Unită la funcția de primar.

citeste mai mult
1833 vizualizari 26 Apr 2024 20:08 Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț (POL): ”Sunt foarte multe lucruri care ar trebui schimbate...”

Cosmin Raț este candidatul Partidului Oamenilor Liberi la funcția de primar al municipiului Câmpina la alegerile din 9 iunie. Cu puțin timp înaintea intrării în campania electorală, Cosmin Raț - actualmente consilier local - a acceptat un dialog, cu întrebări punctuale legate de subiecte fierbinți pentru comunitatea câmpineană.

citeste mai mult
2525 vizualizari 05 Apr 2024 21:44 Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Aron Sabo, consilier local PMP: ”Sincer, în patru ani, nu sunt mulțumit cu ce s-a realizat în Câmpina”

Consilierul local PMP, Aron Sabo, a fost invitatul nostru în cadrul unei emisiuni, în care am discutat despre actualitatea administrativă a Câmpinei, dar și cu o privire asupra întregului mandat, așa cum s-a văzut și s-a trăit din punctul de vedere al invitatului nostru.

citeste mai mult
https://dentfamily.ro/
https://cleopatra-esthetics.ro/
Actualitate Politică Social Eveniment Interviuri Sănătate Editorial Sport Anunțuri Joburi Turism

Termeni și condiții - Politica de confidențialitate - Politica cookies
© 2024 Câmpina TV