S-a dublat numărul de locuri la Școala de Poliție Câmpina, sesiunea de admitere septembrie 2017

Actualitate (Categoria articolului)

O veste extraordinară pentru candidații la Școala de Agenți de Poliție "Vasile Lascăr" din Câmpina, cei care luni încep examenul de admitere. Numărul locurilor scoase la concurs s-a dublat, lucru pe care ni l-a confirmat directorul instituției, comisar șef Vasile Tache.

"Astăzi am fost informați pe linia noastră internă că numărul de locuri pentru sesiunea de admitere din septembrie 2017 a fost dublat în toate unitățile postliceale de învățământ ale MAI. În școala noastră vom avea, astfel, 1.000 de locuri scoase la concurs pentru agenți de poliție. Sunt trei noutăți foarte importante: dublarea numărului de locuri pentru examenul de admitere, reducerea perioadei de școlarizare de la doi ani la un an și finalizarea cursurilor în decembrie 2017 pentru elevii care se află acum în anul II, deci cei care au susținut examenul de admitere în 2016", ne-a declarat comandantul Școlii de Agenți de Poliție Câmpina, Vasile Tache.
Practic, este vorba despre dublarea numărului de locuri pentru agenții de poliție care vor lucra în structurile operative ale Poliției Române. Vă reamintim că, inițial, au fost scoase la concurs 554 de locuri - 500 pentru IGPR, 37 pentru agenți SIE, 10 pentru Direcția Generală de Pașapoarte și 7 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule.
Astăzi și mâine, candidații își primesc legitimațiile de concurs, iar în perioada 4-8 septembrie vor susține probele eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice). Proba scrisă va avea loc pe 9 septembrie. Conform datelor postate pe site-ul Școlii de Poliție Câmpina, 2.383 candidați sunt înscriși la concursul de admitere - sesiunea septembrie 2017. Inițial, numărul candidaților a fost mai mare (3.085), dar unii dintre ei fie au intrat la diferite facultăți, fie pur și simplu au renunțat la concurs.

19993 vizualizari
2

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
  • Ros Ioachim 03.09.2017 13:49 La Scoala de Agenți de Politie "Septimiu Muresan" Cluj-Napoca nu s-au dublat locurile??
  • Admin 03.09.2017 16:23 S-a dublat numărul de locuri și la școala din Cluj Napoca. Scrie destul de clar în articol, puteți reciti declarația comandatului Vasile Tache. Dar noi am scos în evidență școala de la Câmpina pentru ca suntem un site de știri locale din... Câmpina. Dar în articol scrie că este vorba despre toate școlile MAI.

Actualitate

1959 vizualizari
28 iun. 2022 13:47

La Câmpina, polițiștii au prins un șofer de autobuz băut, la 6 dimineața!

Polițiștii câmpineni au oprit pentru control un autobuz, care efectua curse regulate de transport persoane, în cursul dimineții de luni, 27 iunie, pe Bulevardul Carol I.

4279 vizualizari
27 iun. 2022 17:53

BAC 2022. Cele patru eleve de 10 din Câmpina sunt de la ”Grigorescu” și toate își doresc să urmeze facultatea în România

Câmpina are patru eleve cu media 10 la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2022. Toate sunt de la Colegiul Național ”Nicolae Grigorescu”: Ana Maria Gheorghiu Goga - de la profilul Științe Sociale, Anisia Mantu - de la profilul Filologie, Miruna Plopeanu și Bianca Buzilă - de la profilul Științele Naturii.

Alte stiri recente

1846 vizualizari
27 iun. 2022 20:45

CS Câmpina a încheiat turneul de juniori din Grecia pe locul 6 și cu titlul de cel mai bun portar al turneului

Luni, 27 iunie, în apropiere de Salonic, a avut loc ultimul act al turneului Balkan International Cup, o competiție pentru juniori, găzduită de Grecia și la care a participat în premieră și o grupă de juniori sub 14 ani a CS Câmpina, antrenată de Roberto Opatchi.

2416 vizualizari
26 iun. 2022 23:00

Marius Vasile - vicecampion național în proba de aruncarea greutății, la tineret

În a doua zi a Campionatului Național de Atletism pentru Seniori și Tineret, care au avut loc la Craiova, pe arena ”Nicolae Mărășescu”, atleții câmpineni au câștigat noi medalii, cea mai strălucitoare fiind obținută de Marius Vasile (antrenor Mihaela Marin), legitimat la CSM Brașov.