Unui bătrân din Câmpina i s-a făcut rău la volan. Doar printr-o minune, nu a provocat un accident grav

Actualitate (Categoria articolului)

Un incident mai puţin obişnuit s-a produs astăzi pe Calea Doftanei, din municipiul Câmpina. Unui conducător auto în vârstă de 82 de ani i s-a făcut rău la volan. A retezat mai întâi un copăcel de pe marginea drumului şi apoi a ajuns cu maşina în şanţ.

Din momentul în care bărbatului i s-a făcut rău şi până la oprirea maşinii în şanţ, autoturismul Dacia Logan a parcurs câţiva zeci de metri şi numai o mare minune a făcut să nu se producă un accident mai grav. La momentul respectiv, şoseaua era destul de liberă şi nu a întâlnit niciun alt vehicul și nici pe trotuar, în acea zona, nu se afla vreun pieton.
La faţa locului s-au deplasat echipaje de la ISU (Pompieri şi SMURD), Ambulanţa, Poliţia şi Poliţia Locală, care au asigurat zona şi au luat măsurile necesare, asigurând inclusiv asistenţa medicală conducătorului auto.

8488 vizualizari

Comentarii

Campurile marcate cu * sunt obligatorii

Actualitate

836 vizualizari
04 feb. 2023 13:49

Până pe 13 februarie 2023 se află în consultare publică Planul de Mobilitate Urbană Durabilă al municipiului Câmpina

Primăria municipiului Câmpina a adus în consultare publică proiectul de aprobare al Planului de Mobilitate Urbană pentru perioada 2021-2027, proiect inițiat de primarul municipiului Câmpina, Alin Moldoveanu și care poate fi văzut aici.

1160 vizualizari
04 feb. 2023 10:30

Primim de la cititori. ”Lacul” de pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, revine...

Un cititor CâmpinaTV.ro ne-a transmis această imagine, realizată zilele trecute pe Strada Petre Liciu, din Câmpina, o stradă care se inundă după fiecare ploaie sau după topirea brumei de zăpadă de zilele trecute.

Alte stiri recente

192 vizualizari
04 feb. 2023 18:08

Amical, la Câmpina. Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 1-1

Sâmbătă după-amiază, pe terenul sintetic de la Căminul Petrol din Câmpina a avut loc un meci amical între Tricolorul Breaza și formația din Liga a III-a, CSO Plopeni.

950 vizualizari
04 feb. 2023 16:50

Prima echipă de handbal feminin a CS Câmpina s-a calificat în semifinalele fazei județene a Campionatului Județean

În cursul zilei de sâmbătă, 4 februarie, în saal de sport a Colegiului Național ”Nicolae Grigorescu” din Câmpina au avut loc partidele a două grupe preliminare din cadrul Campionatului Județean de Handbal Feminin, pentru juniori IV.